Skip to main content

Ducati Nederland zoekt stagiair marketing

Ducati, een merk waar elke motorrijder zich tot aangetrokken voelt. Een authentiek Italiaans merk dat de afgelopen jaren enorm gegroeid is door het maken van innovatieve producten van hoge kwaliteit en het investeren in systemen, processen en haar netwerk. Ducati West Europe is importeur van Ducati en is verantwoordelijk voor de verkopen, distributie, marketing, financiën, administratie, netwerk ontwikkeling en service van alle Ducati producten in Frankrijk, Nederland, België en Luxemburg. Het hoofdkantoor van Ducati West Europe is gevestigd in Frankrijk (Parijs) en daarnaast beschikt DWE over een kantoor in Nederland (Zoeterwoude). Het team van Ducati West Europe bestaat uit 32 personen, waarvan er 7 verantwoordelijk zijn voor de Benelux.

Vanaf september 2017 is Ducati West Europe voor haar Nederlandse kantoor in Zoeterwoude op zoek naar een nieuwe marketing stagiair.

Werkzaamheden:
Je ondersteunt de marketing manager en de marketing assistent
Je neemt deel in de organisatie en implementatie van commerciële campagnes en evenementen
Je ondersteunt het dealer netwerk in haar lokale marketing campagnes door het maken van advertenties, POS materiaal en het ontwerpen van showroom materialen etc.
Je vertaalt promotionele teksten, ontwerpt advertenties en je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van online communicatie tools
Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van de Ducati website
Je doet marktonderzoek op verschillende niveaus

Jouw profiel:
Je volgt momenteel een Bachelor of Universitaire opleiding gericht op marketing
Je bent gedurende zes maanden beschikbaar (bij voorkeur full-time)
Je neemt initiatief en je kunt zelfstandig werken
Je hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (beide in woord en geschrift). Het is een grote pre als je ook Frans spreekt en schrijft.
Je kunt goed overweg met Microsoft Office software en Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign.
Je bent flexibel en je vind het geen probleem om in het weekend te werken (bijvoorbeeld gedurende dealer evenementen, beurzen, MotoGP Assen, etc.)
Je hebt een diepgaande passie voor motorfietsen
Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur ook rijbewijs A

Wij bieden:
Een gevarieerde en uitdagende stage bij een snel groeiend bedrijf
Een gepaste beloning en extra voordelen

Ben je klaar voor een interessante en uitdagende stage met veel ruimte voor eigen initiatief? Trekt het werken in een internationaal, klein bedrijf in de automotive sector jou aan? Dan is dit de perfecte stage voor jou! Ducati North Europe biedt iemand met de goede houding, opleiding en ervaring een actieve en sportieve stage. 

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Thomas de Meûter per e-mail naar thomas.de.meuter@ducati.nl of per brief naar Ducati North Europe, Oranjelaan 64, 2382 VE, Zoeterwoude-Rijndijk.

Ducati racetrack waiting


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws