MotorVacature: parttime verkoopmedewerk(st)er

ChromeBurner, de grootste motorkledingspecialist van Nederland, is een jong en vooruitstrevend bedrijf. In onze winkel in Nieuwkuijk en in de webshop vind je alles voor de motorrijder. We zoeken een gastvrije collega voor drie dagen in de week die begrijpt dat de klant altijd op Nummer 1 staat. Wij streven ernaar dat iedere klant persoonlijk wordt benaderd en een advies krijgt dat bij hem of haar past. Wij sturen dus niet op de verkoop van producten die qua marge voor ons interessant zijn, maar hebben echt een langetermijnstrategie, waarin we willen dat de klant met een voor hem of haar perfect product de winkel uit loopt. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we diep in op de vraag van de klant en proberen, indien nodig, zijn of haar behoefte boven water te krijgen.Behalve het helpen van klanten heb je een gevarieerd pakket aan overige werkzaamheden, zoals het aanvullen, representatief - en schoonhouden van de de winkel. Vind jij het leuk om een klant altijd optimaal te helpen en daarnaast zorg te dragen voor een perfecte uitstraling van onze winkel om zodoende een geweldig visitekaartje af te geven? 

Jouw werkzaamheden als verkoopmedewerker:
- Je bent het eerst aanspreekpunt voor klanten
- Je bent samen met een team verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op de winkelvloer
- Je adviseert de klanten over de juiste motorkleding, helmen en accessoires.
- Je helpt bij het schoon en aantrekkelijk houden van de winkel.

Wat we van jou verlangen:
- MBO werk- en denkniveau
- Goede beheersing Nederlandse taal
- Ervaring als verkoopmedewerker in dezelfde of een vergelijkbare branche is een pré
- Affiniteit met motorrijden en/of motorkleding is een pré
- Creatief en probleemoplossend vermogen
- Hands-on, proactief en zelfstandig
- Een teamplayer

Wat wij bieden:
- Een prettige en open werksfeer
- De rest van het jaar genieten van personeelskorting
- Een goed salaris met prestatiebonus
- We zijn een platte organisatie, korte lijnen , een werkomgeving waar zelfstandig wordt gewerkt en waar veel verantwoordelijkheid wordt gevraagd

Zet jij de stap?
Herken jij jezelf in de bovenstaande functie eisen, reageer dan snel en stuur je sollicitatiebrief en C.V. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Chromeburner vacature 2


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal