MotorVacature: 1ste motorfietstechnicus

Jonkers motoren is een kleine, maar goed ingerichte motorzaak in Vlijmen (NB). Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Wij houden ons bezig met onderhoud, reparatie en verkoop van gebruikte en nieuwe motoren en scooters. In onze open werkplaats zijn alle merken welkom voor alle voorkomende werkzaamheden. 

Vacature: 1ste motorfietstechnicus 

Functie omschrijving: 
Voor onze werkplaats zijn wij opzoek naar een zelfstandig werkende 1ste motorfietstechnicus. Je zal werken aan alle merken motoren en scooters. Van regulier onderhoud tot het stellen van diagnose bij elektronische storingen met behulp van een Texa diagnose apparaat. Je overlegt met, en adviseert onze klanten zodat ze tevreden de deur verlaten. Ook het op peil houden van de onderdelenvoorraad behoort tot je taken. Het schoon en opgeruimd houden van je werkplek is jouw verantwoordelijkheid.

Wat verwachten wij van jou:
Relevante ervaring is een must
Zelfstandig werkend
Geen van 9 tot 5 mentaliteit
Klantvriendelijk
Commercieel en service gericht
In bezit van geldig rijbewijs A

Wat bieden wij jou:
Een jong bedrijf en modern ingerichte werkplek
Afwisselend werk
Werken in een klein en leuk bedrijf
Salaris conform opleiding / werkervaring

Denk je dat jij een geschikte kandidaat voor ons bent? Stuur dan een e-mail waarin jij ons overtuigd, met je C.V. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Jonkers Motoren Vlijmen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal