MotorVacature: Ervaren eerste Motorfietstechnicus

MotoPort Amsterdam is één van de oudste motorzaken in Nederland. Opgericht in 1946 door Henk Selling in de Amsterdamse Kromme Mijdrechtstraat en in 1996 verhuisd naar de huidige locatie Spaklerweg Duivendrecht. Na een aantal moeilijke jaren, waarin de Nederlandse motormarkt halveerde, wordt het bedrijf sinds vier jaar geleid door Rolf en Annelies Selling en zit er weer een stijgende lijn in. Door deze groei zijn wij op zoek naar een ervaren Eerste Motorfietstechnicus om het team van tien medewerkers te komen versterken. In vrijwel iedere motorbranche vacature komt het woord passie voor, dat is voor ons wel heel vanzelfsprekend maar niet genoeg, wij gaan er vanuit dat er in spreekwoordelijke zin benzine door je aderen loopt. 

De baan 
De ruime werkplaats is voorzien van vier modern uitgeruste werkplekken. Het after sales team bestaat uit een meewerkend chef werkplaats, onderdelen specialist, planner, eerste monteur en een leerling monteur. MotoPort Amsterdam is dealer van Honda, Suzuki, Zero, Peugeot en Quadro, het meeste werk bestaat dus uit opbouw, aflevering, garantiewerk en onderhoud aan deze merken. Daarnaast doen wij reparatie, schadeherstel en onderhoud aan alle Japanse merken en in mindere mate aan overige merken. Wij kijken uit naar welke specifieke merken kennis jij meebrengt.

De kandidaat
Je beschikt over het diploma Eerst Motorfietstechnicus of hoger / gelijkwaardig. Je hebt aantoonbaar minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Uiteraard beschik je over een A-rijbewijs en rijd je motor. Je bent in staat zelfstandig te werken aan moderne motoren en kunt met behulp van diagnose apparatuur en meestal Engelstalige service informatie complexe storingen diagnosticeren en oplossen. Veiligheid en reputatie zijn heilig voor het gehele team, wij verwachten 100% verantwoordelijk voor je daden en woorden. Je mentaliteit en klik met het team zijn essentieel om goed te kunnen functioneren. MotoPort Amsterdam is leerbedrijf en lid van Next Tecnichian een vereniging ter bevordering van ons vakmeesterschap en opleidingen. Om deze reden verwachten we ook een positieve en professionele instelling om leerlingen te begeleiden.

Wat wij je bieden
Een uitdagende en verantwoordelijke baan voor 38 uur per vijfdaagse werkweek van dinsdag tot en met zaterdag. De geschikte kandidaat wordt beloond met een marktconform salaris en reisvergoeding. De mogelijkheid om deel uit te maken van een mooi team in een bedrijf met een prachtige historie.

Hoe te solliciteren
Stuur je cv en motivatie voor 23 juli 2018 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MotoPort Amsterdam


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal