MotorVacature: Part-time verkoper motorkleding

MotoPort Amsterdam is één van de oudste motorzaken in Nederland. Opgericht in 1946 door Henk Selling in de Amsterdamse Kromme Mijdrechtstraat en in 1996 verhuisd naar de huidige locatie Spaklerweg Duivendrecht. Na een aantal moeilijke jaren, waarin de Nederlandse motormarkt halveerde, wordt het bedrijf sinds vier jaar geleid door Rolf en Annelies Selling en zit er weer een stijgende lijn in. Door deze groei zijn wij op zoek naar een part-time verkoper motorkleding om het team van tien medewerkers te komen versterken. In vrijwel iedere motorbranche vacature komt het woord passie voor, dat is voor ons wel heel vanzelfsprekend maar niet genoeg, wij gaan er vanuit dat je vanuit je eigen motorervaring in staat bent potentiële kopers te adviseren, enthousiasmeren en overtuigen. 

De baan
De 600 m2 grote kleding en accessoire shop is gevestigd op de eerste verdieping van het pand en biedt ruimte aan een collectie gecategoriseerd op thema’s Urban, Sport, Adventure, Tour en Ladies. Leidend zijn de exclusief MotoPort merken Dane, Difi en Bayard, daarnaast worden o.a. de merken Rev’it, IXS, Furigan, Shoei, Roof, HJC, Nolan, Arai en Shubert aangeboden. Vanuit de fabrikanten en distributeurs worden product trainingen aangeboden, dat is nuttig maar je eigen motor en verkoop ervaring vormen een belangrijke basis. Het komt zoveel betrouwbaarder over als je kunt adviseren uit eigen ervaring.

De kandidaat
Je hebt relevante ervaring in verkoop detailhandel en kunt goed en duidelijk communiceren in Nederlands en Engels. Je bent bereid je grondig te verdiepen in de aangeboden producten om daardoor beter te kunnen adviseren. Je mentaliteit en klik met het team zijn essentieel om goed te kunnen functioneren.

Wat wij je bieden
Een uitdagende en verantwoordelijke baan voor 24 uur per zesdaagse werkweek van maandag tot en met zaterdag. De geschikte kandidaat wordt beloond met een marktconform salaris en reisvergoeding. De mogelijkheid om deel uit te maken van een mooi team in een bedrijf met een prachtige historie.

Hoe te solliciteren
Stuur je cv en motivatie voor 23 juli 2018 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MotoPort Amsterdam


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal