MotorVacature: Eerste / Tweede Monteur

MVM Motoren trekt klanten uit alle windstreken van het land, is Suzuki en Kawasakidealer en beschikt altijd over een breed assortiment topoccasions met 24 maanden garantie. Met onze ‘special concept stores’ trekken we klanten uit alle delen van het land. Zo is het V-Strom Center gespecialiseerd in de Suzuki allroadlijn, terwijl ons Z-Center het accent legt op de Kawasaki Z-modellen. MVM Verhuur, is al jaren de grootste motorverhuurder van ons land en groeit nog steeds als kool. Om die expansie in goede banen te leiden openen we binnenkort een tweede vestiging in De Meern. Kortom een veelzijdig en succesvol bedrijf met een fijn team motorenthousiaste medewerkers dat we nu gaan uitbreiden. Voor zowel onze nieuwe vestiging in De Meern als Soesterberg zoeken wij een: 

Eerste / Tweede Monteur

Bij voorkeur een ervaren vakman voor wie de moderne motortechniek geen geheimen heeft, maar een automonteur met affiniteit en gevoel voor motoren wordt ook uitgenodigd te reageren. We verwachten dat je zelfstandig, snel en vooral ook secuur een motorfiets kunt repareren en onderhouden en in staat bent een storing of klacht zelfstandig op te lossen. Verder houd je samen met je collega’s de werkplaats keurig verzorgd. Uiteraard streef je ernaar dat de klant naar volle tevredenheid geniet van jouw werkzaamheden.

Bij MVM Motoren vind je een prima werkplek in een enthousiast team met een goed salaris volgens de CAO Motorvoertuigen & Tweewielerbedrijf.

Wanneer je denkt dat deze full time betrekking jou op het lijf is geschreven, dan nodigen we je graag uit om een reactie te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de heer H. Smit.
Voor meer informatie mag je uiteraard ook altijd even bellen: 0346 - 286 148 ­­

MVM Motoren, Postweg 25, 3769 BV Soesterberg. Tel. 0346 - 286 148 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.mvm.nl 

MVM Motoren Soesterberg Vacature


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal