MotorVacatures: desk sales medewerker en marketing talent

DEZE VACATURE IS REEDS INGEVULD, REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK

Klaar voor een vliegende start van je marketing of sales carrière? Dan heeft Kawasaki als een van de grootste en meest innovatieve motormerken een unieke kans voor je! Kawasaki Benelux zoekt namelijk een marketing medewerker (m/v) en een desk-sales medewerker (m/v) met grenzeloos veel passie en ambitie. Kawasaki is een van de grootste motormerken ter wereld. Wij durven dingen anders te doen. Kijken altijd of het nog sneller, slimmer of beter kan. We werken met een klein en uiterst gedreven team aan ons succes. Bovenal hebben we plezier in dat wat we doen. We hebben namelijk geen klanten maar fans! We bewerken de Benelux markt vanuit ons Europese hoofdkantoor in Hoofddorp. 

Marketing medewerker (m/v)

Marketing: We zoeken een marketing talent dat zich in een aantal jaren wil ontwikkelen tot de top. Als (beginnend) Kawasaki Marketeer heb je benzine in je aderen en wil je motorrijders op elk moment in hun “Customer Journey” in het hart raken. Je barst van de energie en bent een echt ideeënkanon. Plan gemaakt? Jij zorgt ook dat het wordt uitgevoerd, dat deadlines worden gehaald rekening houdend met het beschikbare budget. Want je weet: alleen het resultaat telt. Je bent goed met cijfers en beschikt minimaal over een HBO diploma en/of NIMA A en B. Vanzelfsprekend heb je een motorrijbewijs of wil je dit snel halen.

Desk Sales medewerker (m/v)

Desk Sales is de spil in ons bedrijf. Je hebt dagelijks contact met onze dealers en zorgt voor een vlekkeloze afwikkeling van orders/leveringen. Je bent goed met (computer)systemen en perfect in het nakomen van afspraken. Optimale service aan onze dealers staat bij jou bovenaan je prioriteitenlijst. Je bent accuraat, stressbestendig en houdt goed overzicht over alle lopende afspraken. Je bent een echte teamspeler en natuurlijk bereid je collega’s te ondersteunen daar waar nodig. Dit maakt de functie breed en afwisselend. Je beschikt minimaal over een MBO + diploma en vanzelfsprekend heb je een motorrijbewijs of wil je dit snel halen. 

Toe aan een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden? Stuur dan voor 1 maart 2018 je CV, motivatie en foto en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste speeddate!

Kawasaki Nederland vacatures


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen