MotorVacature: Chauffeur Racing Service Truck

REV'IT! Sport International ontwerpt en ontwikkelt modieuze motorkleding voor liefhebbers. Functionele kleding van topkwaliteit. We werken vanuit onze kantoren in Oss en New York. REV'IT! is een toonaangevend merk dat in meer dan 70 landen verkrijgbaar is. Gepassioneerde motorrijders over de hele wereld dragen ons merk. 

Voor onze Racing Service afdeling zijn wij op zoek naar een: 

Chauffeur Racing Service Truck 

Wat staat je te wachten? 
Als Chauffeur van onze Racing Service Truck ben je er verantwoordelijk voor dat, tijdens het MotoGP-seizoen, de truck verplaatst wordt naar de verschillende circuitpaddocks, binnen Europa. Het doel van de Racing Service Truck is ervoor zorgen dat REV'IT! coureurs worden voorzien van sponsorkleding en benodigde materialen, zodat zij in staat worden gesteld om optimaal te presteren tijdens de races. Daarnaast wordt de Racing Service Truck ingezet voor hospitaliteitdoeleinden en dient als platform voor de vele stakeholders die aanwezig zijn op de paddock. Naast het verplaatsen van de truck ben je ook betrokken bij de opbouw en afbraak ervan, voordat het event begint en nadat het event afgelopen is. Tijdens het event zorg je ook voor het op orde houden van de Racing Service Truck.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Je hebt een extreme voorliefde voor de motorsport. Je bent een betrokken lid van het Racing Service team en je hebt van nature een hands-on mentaliteit. Je bent een pro-actief persoon die graag een stap extra doet. Je bent goed bekend met het internationale verkeer en bent in het bezit van een CE rijbewijs. Als onderdeel van het Racing Service team zorg je dat je representatief overkomt. Gezien het internationale karakter van deze functie, zijn wij opzoek naar iemand met goede kennis van de Engelse taal.
Bij voorkeur zijn wij opzoek naar een chauffeur die op freelance basis inzetbaar is. Andere constructies zijn uiteraard te bespreken.

Wat bieden wij jou?
- Een omgeving waarin innovatie, design, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan; we zijn niet voor niets één van de snelst groeiende motorkledingmerken in de wereld;
- Een internationale werkomgeving met klanten in meer dan 70 landen en leveranciers over de hele wereld;
- Een merk dat in de motorbranche internationaal wordt gezien als een ''benchmark for good (product) design'';
- Veel ruimte voor eigen ideeën, tijd voor creativiteit en een zelfstandig werkklimaat;
- Exclusieve toegang tot iedere MotoGP in Europa, inclusief achter de schermen en contact met door REV'IT! gesponsorde coureurs, waaronder Danilo Petrucci en Alvaro Bautista.

Solliciteren?
We ontvangen graag je sollicitatie en verzoeken je jouw motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te mailen. Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan met Ruud van Berlo +31 412 69 67 30 of stuur hem een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Revit sports logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal