MotorVacature: Sales Office Employee

REV'IT! Sport International ontwerpt en ontwikkelt modieuze motorkleding voor liefhebbers. Functionele kleding van topkwaliteit. We werken vanuit onze kantoren in Oss en New York. REV'IT! is een toonaangevend merk dat in meer dan 70 landen verkrijgbaar is. Gepassioneerde motorrijders over de hele wereld dragen ons merk. Voor onze Sales afdeling zijn wij op zoek naar een: 

Sales Office Employee 

Wat staat je te wachten? 
Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze dealers, importeurs en Account Managers wereldwijd. Je zorgt ervoor dat klanten op enthousiaste en deskundige wijze bediend en geadviseerd worden. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders en het bijhouden van de klantendatabase. Van nature ben je een multitasker en tegelijk heb je een oog voor detail. Je hebt ervaring met geavanceerde ERP Softwaresystemen, zoals Microsoft Dynamics. Je bent proactief en altijd bezig met het verbeteren van je eigen prestaties, maar ook met het optimaliseren van je werkomgeving en de dagelijkse processen. Je werkt nauw samen met je collega's in Oss en New York. In deze rol rapporteer je aan de Sales Office Manager. 

Ben jij onze ideale kandidaat?
Je houdt ervan onderdeel te zijn van de motorindustrie. Onze klanten en sales teams bevinden zich in deze industrie, vanwege een gedeelde passie voor alles om een motorfiets heen. Je bent van nature in staat deze passie met anderen te delen. Bij voorkeur ben je zelf een gepassioneerd motorrijder. Je bent een ruimdenkend persoon met een oprechte interesse in je klanten en collega's en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de talen: Nederlands, Engels, Duits en bij voorkeur Frans of Spaans. Je hebt een commerciële MBO of HBO opleiding afgerond en hebt minstens 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een commerciële omgeving.

Wat bieden wij jou?
- Een omgeving waarin innovatie, design, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan; we zijn niet voor niets één van de snelst groeiende motorkledingmerken in de wereld;
- Een internationale werkomgeving met klanten in meer dan 70 landen en leveranciers over de hele wereld;
- Een merk dat in de motorbranche internationaal wordt gezien als een ''benchmark for good (product) design'';
- Veel ruimte voor eigen ideeën, tijd voor creativiteit en een zelfstandig werkklimaat;
- Een prima arbeidsvoorwaarden pakket en ruime opleiding- en kennismogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, persoonlijk en vakinhoudelijk.

Solliciteren?
We ontvangen graag je sollicitatie en verzoeken je jouw motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te mailen. Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan met Ruud van Berlo +31 412 69 67 30 of stuur hem een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Revit sports logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal