MotorVacature: Verkoopmedewerk(st)er Chromeburner Motorgear

Ben jij gek op motorrijden en alles wat daarmee te maken heeft? Werk je graag met de mooiste en nieuwste producten? Heb jij naast je studie op vrijdag en/of zaterdag nog tijd over om wat bij te verdienen? Voor onze winkel in Waalwijk zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster. 

Bij Chromeburner ben je constant bezig met de beste en nieuwste producten uit het premium segment van de motorkledingindustrie. Deze producten hangen in onze moderne showroom in Waalwijk. Deze showroom draait zeker in het motorseizoen niet uit zichzelf en daarom zoeken we iemand die de volgende werkzaamheden aan wil pakken. 
- Het adviseren van klanten die op zoek zijn naar motorkleding 
- De showroomvoorraad op peil houden 
- De uitstraling van de winkel verzorgen 
- Producten van hun meest actuele prijs voorzien (en controle op prijzen) 
- Advertenties plaatsen 
- Naast de winkelwerkzaamheden, assisteren bij het magazijn en de online orderverwerking 

Van onze nieuwe collega vragen wij een aantal eigenschappen:
- Minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hoeft nog geen HBO diploma te hebben!
- Beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag
- Sociaal vaardig en goede beheersing van communicatieve vaardigheden
- Gedreven, zelfstandig en proactief
- Commercieel ingesteld
- Flexibel: onze openingstijden zijn van 9 tot 6 maar inzet daarbuiten wordt zeer gewaardeerd!
- Productkennis is een pré, maar bij aanvang niet noodzakelijk. De interesse om voortdurend nieuwe productkennis op te doen wel.
- Affiniteit met motorfietsen is natuurlijk een pré.

Geïnteresseerd? Dan wil je natuurlijk ook meer over ons weten. Het Chromeburner team bestaat uit jonge mensen (gemiddelde leeftijd 26 jaar) met een passie voor motorrijden en de producten. De organisatie is zeer plat en gezelligheid en waardering voor elkaar zijn van groot belang. De interne communicatie is informeel en de lijnen zijn kort zodat er snel geschakeld kan worden. Nog steeds geïnteresseerd? Om te reageren op deze vacature kun je jouw CV en motivatie toesturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Nicky Verkuijlen op telefoonnummer 085 - 90 20 979.

Chromeburner Motorgear logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal