MotorVacature: motorkledingverkoper (M/V, part-time)

DEZE VACATURE IS REEDS INGEVULD!

Ben jij gek op motoren en alles wat daarmee samenhangt? Vind je het leuk om klanten te adviseren over de juiste motorkleding, de nieuwste helmen en andere kledingaccessoires? Als je dan ook nog jong, enthousiast en leergierig bent, hebben wij een uitdagende part-time baan voor jou! 

Van de Kuinder Motoren in Hilversum is een familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat. Naast de verkoop van nieuwe Yamaha’s en gebruikte motoren, onderdelen en accessoires, motoronderhoud, verhuren we motoren en hebben we een uitgebreide kledingshop. Klanttevredenheid staat bij ons hoog aangeschreven en wij staan voor een eerlijk en gedegen advies, gebaseerd op een grote productkennis mede door jarenlange ervaring. 

Wij zijn per 1 maart 2017 op zoek naar een kledingverkoper M/V in part-time dienstverband (+ 24 uur). Je geeft de klant vakkundig advies over welk type motorkleding aan zijn/haar wensen voldoet. Een goed inlevingsvermogen is hiervoor vereist en een grote productkennis is hierbij van belang. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en zorgt ervoor dat de winkelpresentatie optimaal is. De zaterdag behoort tot een reguliere werkdag.

Functie-eisen:
- Klantvriendelijk en dienstverlenend
- Commercieel en sociaal
- Flexibel en zelfstandig
- Representatief
- MBO werk- en denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Enige jaren relevante ervaring in de (kleding)verkoop
- Affiniteit met de motorbranche
- Woonplaats Hilversum of directe omgeving

Wij bieden:
- Een afwisselende functie
- Een informele werksfeer
- Gemotiveerde collega’s
- Op termijn een vast dienstverband
- Salaris conform opleiding en ervaring

Interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en bij voorkeur inclusief een recente pasfoto naar: Van de Kuinder Motoren, T.a.v. Nicole van de Kuinder, Verlengde Zuiderloswal 27, 1216 BW in Hilversum. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op je brief.

Nico Nicole Roger van de Kuinder Motoren Hilversum


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal