MotorVacature: Magazijnchef/Verkoper O&A

DEZE VACATURE IS REEDS INGEVULD!

Van de Kuinder Motoren in Hilversum is een familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat. Sinds begin 2015 zijn wij exclusief Yamaha dealer. Naast de verkoop van nieuwe Yamaha’s en gebruikte motoren van alle merken, verkopen wij onderdelen en accessoires, verrichten wij motoronderhoud aan alle Japanse merken, verhuren we motoren en hebben we een uitgebreide kledingshop. Klanttevredenheid staat bij ons hoog aangeschreven en wij staan voor een eerlijk en gedegen advies, gebaseerd op een grote productkennis mede door jarenlange ervaring. 

Functieomschrijving: 
Wij zoeken per direct een commerciële duizendpoot die beschikt over voldoende technische kennis om onze klanten goed te adviseren over onderdelen en accessoires. Jij bent het eerste aanspreekpunt in onze zaak. Je bestelt onderdelen voor klanten en de werkplaats. Je zorgt ervoor dat snel lopende onderdelen voorradig zijn. Ook schadetaxatie en afhandeling vallen onder deze functie. Daarnaast ondersteun je Roger van de Kuinder met de verkoop van nieuwe en gebruikte motoren. Het betreft een fulltime functie van 38 uren per week waarbij de zaterdag tot een reguliere werkdag behoort.

Functie-eisen:
- Technische MBO-opleiding
- Enige jaren relevante ervaring als motorfietsmonteur/verkoper
- Klantvriendelijk en dienstverlenend
- Commercieel en servicegericht
- Flexibel en zelfstandig

Wij bieden:
- Een fijne werkplek in een modern pand
- Een afwisselende functie
- Een informele werksfeer
- Gemotiveerde collega’s
- Op termijn een vast dienstverband
- Salaris conform opleiding en ervaring

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en bij voorkeur inclusief een recente pasfoto naar: Van de Kuinder Motoren, t.a.v. Roger van de Kuinder, Verlengde Zuiderloswal 27, 1216 BW in Hilversum. Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten. Vanaf begin januari 2017 zullen wij reageren op de ingezonden sollicitaties.

Van de Kuinder Motoren Hilversum


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal