MotorVacature: acquisiteur begunstigers TT-Museum

Er is een plan, er is een belevingsconcept en we zijn in gesprek over een locatie. De droom komt steeds dichterbij: een TT Experience in Assen, met een volwassen collectie, waar alle motorsportliefhebbers van gaan smullen. Om een deel van de noodzakelijke geldmiddelen binnen te halen, zoekt het bestuur van de Stichting TT-Museum versterking in de persoon van een vrijwilliger als acquisiteur van “begunstigers”, die deze categorie van fondsenwerving in goede banen gaat leiden. 

Taakomschrijving acquisiteur TT-Museum 
Voor het aantrekken van grote bedragen voor investering in het museum en de collectie via diverse fondsen en sponsoring, hebben wij ons reeds voorzien van professionele begeleiding. Daarnaast kennen wij ook het werven van “Vrienden van het TT Museum” (bijdrage € 25,00/jaar); dit geschiedt in hoofdzaak bij beurzen en evenementen. De taak van de acquisiteur bestaat uit het vinden van “Begunstigers van het TT Museum”, ingedeeld in drie categorieën, t.w. brons (€ 100,00/jaar), zilver (€ 500,00/ jaar) en goud (€ 1.000,00/jaar). Uiteraard horen hier enige tegenprestaties per categorie bij. 

De acquisiteur werft de begunstigers d.m.v. beschikbare brieven en persoonlijke c.q. telefonische benadering. Hiertoe stelt hij o.m. lijsten van potentiële begunstigers op en houdt deze bij. Ook het verzorgen van de bijbehorende financiële administratie inclusief het opvolgen van betalingen t.b.v. de penningmeester behoort tot zijn taak. E.e.a. wordt regelmatig besproken met onze afdeling PR & Communicatie. Een beloning is in dit stadium niet voorzien, wel is een onkostenvergoeding bespreekbaar, eventueel op basis van behaalde resultaten.

Functie-eisen acquisiteur TT Museum
• Goede commerciële vaardigheden, overtuigingskracht, representatief optreden
• Creatieve vaardigheiden i.v.m. opstellen lijst(en) te benaderen potentiële begunstigers
• Voldoende administratieve kennis om de begunstigers-administratie bij te houden
• Bereidheid samen te werken met de andere vrijwilligers betrokken bij het TT Museum
• Voldoende (vrije) tijd voor het uitvoeren van de bedoelde werkzaamheden
• Kennis van de motorwereld c.q. TT wordt op prijs gesteld
• Woonplaats bij voorkeur Assen c.q. wijde omgeving

Interesse? Stuur dan een mail met een kort CV en motivatie naar Jaap Timmer, voorzitter van het bestuur Stichting TT Museum, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen daarna contact met u op. Voor nadere info kunt u ook eerst Jaap bellen: 06 51 54 30 26.

TT Museum Assen experience DST


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal