MotorVacature: verkoopmedewerker motoren

Het team van Jager Motoren is op zoek naar een nieuwe collega. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden in de werkplaats hebben wij ruimte voor een verkoopmedewerker motoren

Profiel: 
Wij zoeken iemand met een commerciële opleiding. Met enige verkoopervaring en affiniteit met motoren. Marketing middels sociale media is een pré. Je bent rond de 25 jaar en hebt geen "9 tot 5" mentaliteit. Je bent klantvriendelijk en pro-actief ingesteld. Je doet je werk met gezond verstand en je vindt het leuk om in een team te werken. Je bent collegiaal en hebt gevoel voor humor. 

Functieomschrijving: 
Je verricht allerlei werkzaamheden ter ondersteuning van de verkoop. Je werkt van 9.00 tot 18.00 en koopavonden en zon- en feestdagen. Het is een afwisselende functie waarbij je op veel vlakken inzetbaar zult zijn; van motoren verkopen tot motoren ophalen/wegbrengen. Enige technische kennis heeft de voorkeur. 

Wij bieden: 
Een prettige, ontspannen werksfeer in een uitdagende omgeving, ons pand op bedrijventerrein De Buitenvaart. En uiteraard een prima salariëring. 

Solliciteren: 
Neem telefonisch contact op met Arjan Jager of kom langs aan de Buitenvaart. Je kunt ook een brief met CV sturen aan: A. Jager, Buitenvaart 1214, 7905 SG, Hoogeveen. 

logo jager motoren

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen