MotorVacature: Freelance Digitaal Saleskanon M/V

MotorCentraal beheert vijf zéér succesvolle motorwebsites, die samen het grootste digitale motornieuwsnetwerk van Nederland vormen en (bijna) alle Nederlandse motorrijders bereiken. Deze sites zijn voor adverteerders in de motorbranche een prima medium om motorrijders te bereiken, maar onze redactie is beter in het brengen van leuke, snelle en goede motorverhalen dan in sales. Doordat onze huidige salesman Bert meer tijd voor zijn kleinkinderen wil, is MotorCentraal nu op zoek naar een zelfstandig(e) ondernemer die de communicatiemogelijkheden van de sites op provisiebasis kan commercialiseren. 

Hiervoor denken we aan iemand die:
- Al bekend is in de motorbranche of bereid is ruime energie te steken in het opbouwen van een netwerk, zelfstandig maar zeker ook met behulp van onze bestaande contacten.
- Goed bekend is met alle facetten van internetmedia en daarbij adverteerders kan helpen in de stap naar digitale communicatie. Binnen de branche moeten nog veel mensen wennen aan de mogelijkheden van digitale communictie, jouw gedegen uitleg is dan ook uiterst belangrijk. 
- Op een eerlijke en heldere manier de relaties met zijn klanten onderhoudt, met de daarbij behorende service, opvolging, administratie en communicatie met 'De Techneut'. 
- Past binnen de club. Dat doe je al gauw als je motor rijdt en niet saai bent.
- Een enorme drive heeft, eigen initiatief toont en zelfstandig kan werken.

De salesactiviteiten worden op provisiebasis gedaan. De ervaring leert dat hiervoor gemiddeld 0,5 tot 1 dag in de week nodig is, maar dit is wel seizoensgevoelig. Alle werkzaamheden kunnen zelf ingedeeld worden. Daarnaast is het bezoeken van evenementen handig en leuk en zal je ook bij klanten langsgaan. Dit alles betekent dus wel dat je daarnaast nog andere zelfstandige activiteiten zal moeten hebben.

Meer informatie of solliciteren? Bel Iwan op 06-13555060 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MotorCentraal logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal