MotorVacature: Controller

REV'IT! Sport International ontwerpt en ontwikkelt modieuze motorkleding voor liefhebbers. Functionele kleding van topkwaliteit. We werken vanuit onze kantoren in Oss en New York. REV'IT! is een toonaangevend merk dat in meer dan 60 landen verkrijgbaar is. Gepassioneerde motorrijders over de hele wereld dragen ons merk. 

Voor onze afdeling Finance zoeken wij: Controller (40 uur) m/v Voor een breed scala aan financieel-administratieve werkzaamheden voor diverse REV'IT! bedrijven. 

Wat staat je te wachten? 
Je voert zelfstandig de financiële administratie van meerdere REV'IT! bedrijven. Daarnaast vericht je werkzaamheden op het gebied van cashmanagement en creditmanagement. Verder houd je je bezig met het maken van financiële rapportages, het samenstellen van de maandelijkse winst- en verliesrekening en de balans van de verschillende REV'IT! bedrijven. Ook ben je nauw betrokken bij het samenstellen van de jaarrekening en consolidatie van de diverse REV'IT! bedrijven. Tot slot verzorg je (een deel van) de loonadministratie, de aangiften BTW en ICP en beheer je de activa administratie. Je rapporteert aan de Director of Finance.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Jij hebt een HBO opleiding (bijvoorbeeld Hogeschool of HEAO, richting BE, AC of SPD) en jezelf in soortgelijke functies ruim bewezen. Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent accuraat, productief en hebt een goed analytisch denkvermogen en de capaciteit dit te vertalen naar heldere rapportages. Kennis van en ervaring met Navision ERP-software is een voordeel en kennis van Office-pakketten (met name Excel) is vereist. Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift, waarbij je naast de Nederlandse taal, ook de Engelse taal (en bij voorkeur ook de Duitse taal) in woord en schrift beheerst.

Wat bieden we je?
 Een internationale werkomgeving met klanten in meer dan zestig landen en leveranciers over de hele wereld.
 Een informele, transparante cultuur met hoge mate van vrijheid en veel ruimte voor eigen ideeën.
 Meer dan 50 enthousiaste collegae.
 Werken met de nieuwste technologiën van onder andere Microsoft en Apple.
 Een prima arbeidsvoorwaarden pakket en ruime opleiding-en kennismogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, persoonlijk en vakinhoudelijk.
 Een omgeving waarin innovatie, design, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan; REV'IT! is één van de snelstgroeiende motorkledingmerken in de wereld.

Solliciteren?
We ontvangen graag je sollicitatie en verzoeken je jouw motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te mailen. Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan met Niek Lammerts +31 412 69 67 40 of stuur hem een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

REVIT-Logo-Jobs


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen