• Home
  • Motorsport
  • TT Plus Live Pass: Isle of Man TT Races 2022 livestream met alle races
TT Plus Live Pass: Isle of Man TT Races 2022 livestream met alle races

TT Plus Live Pass: Isle of Man TT Races 2022 livestream met alle races

De Isle of Man TT Races 2022 gaan vandaag over 100 dagen beginnen, wanneer de coureurs voor het eerst in twee jaar terugkeren naar de beroemde (en beruchte) TT Mountain Course op Isle of Man, het eiland tussen Groot Brittannië en Ierland. Met meer manieren om het evenement te volgen dan ooit tevoren, kunnen fans over de hele wereld vanaf dit jaar alles volgen, met volledige live verslaggeving van het evenement zelf en het hele jaar door content van achter de schermen. 

Dit voorjaar wordt TT+, het eigen digitale kanaal van de TT gelanceerd, wat fans het hele jaar door toegang geeft tot de TT en de coureurs. Het hele jaar door zal een volledig aanbod aan gloednieuwe, gratis toegankelijke inhoud worden geleverd, inclusief een docuserie met meerdere afleveringen (lente 2023) en een lange documentaire (herfst 2022). 

Daar stopt het niet. Gratis toegankelijke, unieke content geeft iedereen online toegang tot de officiële evenementen, interviews en exclusieve onboard actie vanaf de TT 2022. Alleen TT+ geeft fans daarnaast ook directe toegang tot 24 uur aan archief-racehoogtepunten uit de recente geschiedenis van de TT. Abonnees krijgen ook gratis toegang tot live-evenementen zoals de TT Preview Show (april 2022), evenals verslag van de eerste E-sports-competitie van de TT, die in de nabije toekomst zal gaan plaatsvinden.

TT+ Live Pass livestream coverage

In juni 2022 zal TT+, voor het eerst in de 115-jarige geschiedenis van de TT, complete live coverage van alle races en kwalificaties bieden, waardoor alle actie, reacties en analyses rechtstreeks naar duizenden TT-fans over de hele wereld te zien zijn. De TT+ Live Pass kost eenmalig £ 14,99 (€ 17,99) en biedt daarvoor 40 uur live kwalificatie- en raceverslaggeving tijdens de TT 2022, inclusief alle en post-race analyse die daarbij horen.

Live verslag doen van de TT-races betekent vooral ook vanuit de lucht werken, waar voor het in beeld brengen van het 'tegen-de-klok'-format niet één, maar twee live cam-helikopters worden ingezet. De twee heli-cams, die aan weerszijden van de Mountain Course vliegen, brengen zo de basis van de Isle of Man TT-races in beeld: de eenzame motorrijder die met snelheden boven de 300 kilometer per uur door het landschap van Man schiet. 

Commentaar bij de races komt bij de livestream en op TT Radio van bekende namen als Steve Day (ex-MotoGP), met verdere input van Mark Miller, Horst Saiger, Jenny Tinmouth, Patrick Farrance, Maria Costello MBE en Superbike's John Hogan. Daarnaast zijn ook de presentatoren bekenden in de motorsport: F1 presentatrice Jennie Gow, Eurosport presenator Matt Roberts en Amy Williams, die na een olympische gouden skeleton-medaille steeds meer in de motorsport terecht is gekomen. 

Lokaal productieberdijf Greenlight Television verzorgt de live-uitzending en heeft een 200-koppig productieteam samengesteld om de TT als nooit tevoren vast te leggen. Met een aanzienlijke toename van het aantal live-action camera's die rond het parcours te vinden zijn, kan iedereen met een internetverbinding straks genieten van de ultieme ervaring van het in realtime bekijken van de TT, ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal