• Home
  • Motorsport
  • Nieuwe MotoGP documentaireserie in 2022 op Amazon Prime

Nieuwe MotoGP documentaireserie in 2022 op Amazon Prime

Streamingdienst Amazon Prime kondigt, nadat al maanden de cameraploegen ervoor in de paddock aanwezig waren, nu eindelijk officeel de komst aan van een nieuwe, exclusieve Amazon-documentaireserie over het MotoGP wereldkampioenschap. De Prime Video-serie, geproduceerd in samenwerking met MotoGP-organisator Dorna Sport, gaat in 2022 in première en neemt kijkers mee achter de schermen van de MotoGP. De serie zal dan in meer dan 150 landen te zien zijn. De serie werd dus in het afgelopen MotoGP-seizoen 2021 opgenomen. 

De nieuwe serie bestaat uit acht afleveringen van 50 minuten, waarbij het uiterst populaire "Drive to Survive", de Netflix-documentaireserie over de Formule 1, het lichtend voorbeeld zal zijn. Deze serie bracht niet alleen veel kijkers naar Netflix, maar bezorgde de F1 ook meer fans door de bijna ongehindere kijk achter de schermen. In aanloop naar de MotoGP-serie zal het vooral de vraag zijn waar Dorna, teams en rijders de makers hebben toegelaten, ook op momenten dat dit misschien niet even goed was voor de PR van alle betrokken partijen. Het persbericht zegt er dit over:

"Met ongekende toegang neemt de serie de kijker mee achter deuren die tot nu toe vaak gesloten waren. Van trainingssessies tot teamvergaderingen en alles daartussenin, de sportieve en persoonlijke kant van MotoGP neemt kijkers mee op een reis door de top van motorracen en biedt een uniek inzicht in de dagelijkse werking van de teams en rijders."

Prime-leden kunnen kijken via de Prime Video-app op Smart TV's, mobiele apparaten, Fire TV, Fire TV-stick, Fire-tablets, Apple TV, consoles, Chromecast, Vodafone TV en op primevideo.com. 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal