Biografie "Open" van Marc de Reuver nu te bestellen

In een zoektocht naar waarom zijn eigen carrière nooit geworden is wat het volgens velen had moeten zijn, vertelt Marc de Reuver alles over zijn zware blessures, verraad binnen de motorcrosswereld, geruchten over zijn stappersleven, vermeend dopinggebruik en de diepste mentale dalen. Dat doet hij op de manier waarop Marc altijd reed en nog altijd leeft: helemaal open. 

OPEN is een reconstructie van wat er gebeurt wanneer je als talent nooit hebt hoeven werken voor succes en opeens alles tegenzit. Wat er gebeurt als je op jonge leeftijd veel geld verdient, maar geen idee hebt hoe ermee om te gaan. Hoe je op de ene dag de King bent en op de volgende niemand meer naar je omkijkt. Hoe je grootste krachten ook je diepste valkuilen kunnen zijn.

Pre-order actie

Open, Marc de Reuver, verschijnt 2021. Bestel het boek nu en je ontvangt als eerste een door Marc gesigneerd exemplaar. Bovendien maak je kans op één van de twintig, speciaal voor de lancering van het boek ontwikkelde, unieke Leatt retro-motorcrossshirts.

Als je de woorden ‘eeuwig talent’ googelt, zou de naam Marc de Reuver direct naar boven moeten komen. Na een lange leegte in het Nederlandse motorcrosslandschap is Marc de Reuver eind jaren ’90 het lichtpuntje dat voor succes moet zorgen. Met zijn ongeëvenaarde technische stijl en snelheid is hij voorbestemd voor meerdere wereldtitels, maar dat loopt even anders. 

“Ik heb in mijn carrière zoveel domme fouten gemaakt, dat ik nu precies kan uitleggen wat jongens niet moeten doen”, is zo’n beetje Marcs slogan. Na zijn carrière als rijder wordt hij een succesvolle trainer, eentje die hij in zijn eigen carrière ook goed had kunnen gebruiken.

Over Marc de Reuver

Marc de Reuver (1983) begon op zijn vijfde verjaardag met crossen. Vanaf het eerste moment werd hij gezien als het allergrootste talent van Nederland en voor velen ook één van de grootsten ooit. Door blessures, tegenslag en mentale strubbelingen bleef zijn teller staan op acht Nederlandse titels en vier GP-zeges. Tegenwoordig begeleidt Marc de talenten van nu, met wie hij al Europees kampioen en wereldkampioen werd. Met zijn flamboyante stijl en overkomen is Marc nog altijd één van de bekendste en graag geziene gasten in de motorcrosswereld.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal