MotoGP: Marc Marquez fit verklaard om te racen

MotoGP: Marc Marquez fit verklaard om te racen

Eindelijk is het dan zover, goed nieuws uit het Honda MotoGP kamp. Marc Marquez zal het komend weekend weer zijn opwachting maken in het MotoGP wereldkampioenschap nadat hij gisteren groen licht heeft gekregen van het Hospital Ruber Internacional medisch team dat hem 4 maanden geleden geopereerd heeft aan zijn rechter bovemarm, zo meldt het HRC Honda Repsol team vanochtend in een persbericht.

In de evaluatie onder leiding van artsen Samuel Antuña en Ignacio Roger de Oña en bestaande uit artsen De Miguel, Ibarzabal en García Villanueva, werd geconstateerd dat de geïnfecteerde pseudoartrose van de rechter opperarmbeen zodanig is hersteld dat het verantwoord wordt geacht om terug te keren in de competitie met inachtneming van het redelijke risico dat inherent is aan zijn sportieve activiteit. Er werd dan ook een duidelijke vooruitgang in het botconsolidatieproces waargenomen.

Marquez twitter

De eerstvolgende ronde van het MotoGP kampioenschap vindt het komend weekend plaats op het circuit van Portimao in Portugal van 16 t/m 18 april.


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen