• Home
  • Motorsport
  • Insight TV opent motorsportseizoen met Speed Seekers

Insight TV opent motorsportseizoen met Speed Seekers

Nog voor het startschot is gegeven voor het nieuwe motorsportseizoen lanceert wereldwijde content creator en televisiezender Insight TV een nieuwe reeks programma’s dat motorsportfans een kijk geeft in het leven van ‘s werelds meest getalenteerde racers op twee en vier wielen. 

De ‘Speed Seekers’ reeks gaat op 1 maart van start op Insight.TV en is te zien via het online platform en KPN kanaal 692 UHD. Speed Seekers geeft fans het verhaal van Moto2 wereldkampioen Franco Morbidelli in Morbidelli Rising; laat F1 veteranen, professionele racers en amateurs strijden om de epische Spa 24 Hours race te volbrengen in Endurance: 24 Hours at Spa; brengt weergaloze actie van het Bolddog freestyle motocross team in FMX Nomads; en laat beroemde supercar eigenaars tegen elkaar racen in Fast and Famous.

Morbidelli Rising 
Het Moto GP motorseizoen 2018 begint vol anticipatie en opwinding over nieuwe racer en rijzende ster Franco Morbidelli. De serie legt de 18 maanden voorafgaand aan Franco’s Moto GP debuut vast en onthult het mentorschap en de relatie met motorlegende Valentino Rossi, zijn leven thuis, de zenuwen en druk in aanloop naar zijn eerste race en de intense trainingsessies op ‘The Ranch’ met Valentino Rossi. Morbidelli Rising start op Insight.tv op 1 maart.

Endurance (auto's): 24 Hours at Spa
Kijk verder dan de achteruitkijkspiegel en stap in het leven van de rijders die deelnemen aan een van de meest zware races in motorsport, de ‘Total 24 Hours of Spa’ in België. Het programma gaat achter de schermen en vertelt de persoonlijke verhalen van amateurs van wereldklasse en professionele rijders – waaronder F1 legende Rubens Barrichello – uit zes grote teams die keihard knokken om het 24 uur uit te houden op dit beruchte circuit. Endurance: 24 Hours at Spa start op Insight.tv op 1 maart.

FMX Nomads
Kijkers voegen zich bij Dan Whitby, Samson Eaton en Arran Powley om zo het dagelijkse leven van het Bolddog freestyle motocross team te ervaren. Het laatste evenement op hun nomadische schema brengt hen naar de rand van Amsterdam, waar de crew de uitdaging aan gaat om hun show te combineren met drift racers Luke Woodham en Steve ‘Baggsy’ Biagioni. FMX Nomads is vanaf 1 maart te zien op Insight.TV.

Fast and Famous
In Fast and Famous moeten twee beroemde supercar eigenaren het tegen elkaar opnemen op een echt race circuit. Maar er is meer! De presentator van het programma is ook een zeer bekwame racer die de beroemdheden zal trainen in hun missie om als eerste over de eindstreep te gaan. De celeb die de snelste tijd weet te behalen wint de grote prijs en de eer om zichzelf de snelste beroemde snelheidsduivel te noemen. Fast and Famous is vanaf 1 maart te zien op Insight.TV.

Kijkers kunnen ook diverse andere snelheidsgerelateerde content vinden op Insight.TV, waaronder Road to Gymkhana Grid, Close Proximity, Graveyard Carz, MTB Heroes, Dangers of Darkfest en nog veel meer.

Frank le Mair, Executive Producer, Insight TV vertelt: “Deze nieuwe serie programma’s zal motorsportfans en kijkers een intieme kijk geven op de vaardigheden, het gevaar, het doorzettingsvermogen en de snelheid die komt kijken bij het deelnemen aan de meest opwindende en veeleisende evenementen in de motorsport. Ontdek de verhalen achter getalenteerde racers die deelnemen aan de Moto GP, endurance wedstrijden en freestyle motocross en de snelste beroemdheden. Kijkers kunnen genieten van spectaculaire en bloedstollende motorsportactie van over de hele wereld.

Motorsportgemeenschappen zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van de catalogus van Insight.TV en deze nieuwe programma’s laten alle snelheidsfans zien dat Insight.TV bovenaan het podium staat op het gebied van storytelling en avontuurlijke content”.

Het ‘Speed Seekers’ seizoen met motorsportactie gaat op 1 maart van start op Insight TV en is te zien via Insight.TV en KPN kanaal 692 UHD. Bezoek www.insight.tv voor meer informatie. 

Insight TV Speed Seekers

Bron: Persbericht Insight


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen