Mirjam Pol terug in Le Dakar rally 2018

Ze heeft nooit afscheid genomen van de zwaarste rally ter wereld, ze heeft enkel een rustpauze ingelast om, met de best mogelijke voorbereiding, weer aan de start van de Dakar Rally te verschijnen. In mei 2017 heeft Mirjam Pol zich weer ingeschreven voor deelname aan de Dakar Rally 2018. Negen jaar na haar overwinning in het damesklassement van de zwaarste rally ter wereld voelt Mirjam zich meer dan ooit ‘klaar’ om de strijd met de elementen en zichzelf aan te gaan. 

Meer dan een motorrijdster 
Met haar 30 jaar motor ervaring is Mirjam Pol zeker geen ‘onbehouwen’ motorrijdster die nergens anders oog voor heeft. Nee, zij is een vrouw van 34 jaar die geniet van een fotoshoot op hoge hakken én is daarnaast een onverstoorbare motorrijdster die haar eigen pad volgt, letterlijk en figuurlijk. Als geen ander weet Mirjam duizenden mensen wereldwijd aan zich te binden met mooie verhalen over haar avonturen.

Internationaal meerjarenplan
Deelname aan de zwaarste rally ter wereld en de voorbereiding daarop is een behoorlijke investering op diverse fronten. Mirjam heeft een duidelijk meerjarenplan voor ogen. Alles moet kloppen, want haar toekomstige sportcarrière betreft niet enkel een loeizware rally in januari. Mirjam Pol zal de aankomende jaren te zien zijn op nationale en internationale evenementen en ook diverse WK-rally’s rijden in binnen-en buitenland en gevolgd worden door de wereldwijde media.

Niets missen?
Haar fans, media, social-mediavolgers en ondersteunende partners volgen Mirjam graag op de voet. In tegenstelling tot haar allereerste deelname aan de Dakar Rally in 2006 zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om haar te volgen; denk aan social-media en evenementen waar zij aanwezig is. Vanaf nu komt daar een prachtige website bij; www.mirjampol.com 

Mirjam Pol Dakar 2018


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal