• Home
  • Motorsport
  • Liquid Rubber sponsort Nederlanders Moriwaki 250 JuniorCup

Liquid Rubber sponsort Nederlanders Moriwaki 250 JuniorCup

Op zaterdagochtend 14 november 2015 waren er zo'n 25 belangstellenden aanwezig bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen om de presentatie bij te wonen over de plannen van de Moriwaki Cup 2016. De informatie voorafgaand beloofde een mooie kalender, nieuwe regels en een scherpe prijs en dat laatste door de komst van een nieuwe sponsor. Nadat de kalender naar tevredenheid werd gepresenteerd kwam het moment dat Marcel Til van Liquid Rubber werd gepresenteerd als nieuwe sponsor voor de Nederlandse rijders van de Cup in 2016.

Liquid Rubber is geen onbekende in race wereld en heeft veel empathie met jonge en talentvolle rijders. Een goede match dus waar wij heel erg blij mee zijn. Liquid Rubber gaat elke rijder persoonlijk sponsoren en we gaan dit merk dan ook op al deze fietsen zien. Het inschrijfgeld komt uiteindelijk voor de Nederlandse rijders op €3900,- ex BTW voor een heel seizoen! 

Voor 1 december 2015 kunnen rijders hun pre entry formulier insturen, we hebben maximaal 20 plaatsen waarvan een groot gedeelte al is ingevuld.
De kalender en alle informatie zullen deze week op onze website gepubliceerd worden en zal uiterlijk op 31 december helemaal definitief zijn. Rijders maken dan middels een aanbetaling hun inschrijving definitief. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  LiquidRubber MoriwakiCup sponsor
Bron: Moriwaki 250 Junior Cup


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal