Inschrijving SOBW 4-uren endurance Mettet geopend

De 4-uren endurance van de SOBW staat al jaren hoog aangeschreven bij de aangesloten coureurs. Een kers op de taart van een spectaculair motor-, scooter- en brommerwegrace seizoen. Voor dit evenement kan iedereen inschrijven ongeacht een lidmaatschap bij de SOBW. In 2014 wordt de 4-uren endurance georganiseerd op 25 oktober op het circuit Jules Tacheny à Mettet in België.

Het principe is simpel doch pittig: 2 coureurs vormen een team en rijden 4 uur lang om beurten op 1 motor. Als het eindsignaal luidt is het team met de meeste rondjes op de teller de winnaar. In elke klasse wordt er een winnaar bepaald, dat maakt de strijd tussen de verschillende machines het meest eerlijk. Het komt bij dit evenement vooral aan op uithoudingsvermogen en snelle pitstops.

Inschrijven
Inschrijven voor de 4-uren race kan in een van de huidige SOBW klassen: Expi, Formule, Scooters, Sport, Yamaha R125 en NSF Open. De deelnemende coureurs dienen een motor, scooter of brommer te hebben die voldoet aan de SOBW reglementen van de betreffende klasse. Inschrijven kan via de website van de SOBW. De inschrijftermijn sluit op 1 augustus 2014. Is je team nog niet compleet maar wil je wel graag meedoen? Schrijf dan toch nu alvast in, je kunt je inschrijving later nog aanvullen met de juiste namen.

Voor iedereen toegankelijk
SOBW Voorzitter Cees van Gaalen over de 4-uren van Mettet: "Dit evenement staat los van onze competitie en bieden we als seizoen afsluiting aan. We zien steeds meer dat er ook coureurs van buiten de SOBW zich inschrijven en hier graag aan meedoen. Dat is natuurlijk fantastisch want hoe meer teams aan de start hoe spectaculairder deze 4 uren zijn! Het gaat bij een endurance vooral om het uithoudingsvermogen van mens en machine en het snel sleutelen. We organiseren deze seizoen afsluiting al heel wat jaren succesvol in Croix. Omdat we graag willen blijven vernieuwen rijden we dit jaar in Mettet. Een prachtig circuit dat zich uitstekend leent voor een spannende 4-uren endurance. Ik verwacht wederom een prachtige strijd tussen de diverse coureurs en nodig iedereen dan ook uit om zich voor dit evenement in te schrijven!"

Meer informatie over de 4 uren van in Mettet leest u op de website www.SOBW.nl 

SOWB-Endurance-2014-Mettet

Bron: SOBW


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen