Geheimzinnige Harley-Davidson Revival krijgt vorm

In februari werd bekend dat Harley-Davidson de naam 'Revival' had ingediend bij het U.S. Environmental Protection Agency (EPA). De vastlegging bij het EPA werd kracht bijgezet door een foto van een tankcover waarop de nieuwe naam te zien was. Het was meteen voer voor speculatie. Inmiddels is het duidelijk geworden dat het zou gaan om een uitvoering van de Electra Glide, welke op het moment alleen bestaat als 'Standard' editie en overigens niet leverbaar is in Nederland. Verder is er weinig informatie vrij gegeven over de specificaties en over welk type van het Milwaukee-Eight blok er gebruikt gaat worden. (107, 114 of 117 cubic inches)

Ook ditmaal is er een (vage) foto gedeeld waarop de contouren van de Revival te zien zijn. Afgaand op deze foto vallen meteen de spaakwielen en het solo-achtige zadel op, de achterkant lijkt vrij massief door wellicht meer bagage ruimte. De zijkoffers lijken lager bij de grond te komen en aan de achterkant is een lichte verhoging te zien.

Wanneer de Revival editie van de Electra Glide uitgebracht gaat worden is niet duidelijk, ook is het niet duidelijk of deze naar Europa gaat komen.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal