ikwilvanmijnmotorfietsaf wordt ikwilvanmijnmotoraf

ikwilvanmijnmotorfietsaf wordt ikwilvanmijnmotoraf

De motorinkoopwebsite ikwilvanmijnmotorfietsaf past haar naam iets aan en komt ook met een nieuwe huisstijl. Na acht jaar heeft het bedrijf blijkbaar last van concurrentie die qua stijl en naam erg dicht in de buurt komt, waarop besloten werd tot deze kleine koerswijziging met nu de naam ikwilvanmijnmotoraf, zo meldt het bedrijf zelf in alle openheid. 

"Geen compliment zo groot als gekopieerd worden. Maar in dit geval brengt het wel wat verwarring met zich mee. Om ervoor te zorgen dat men gewoon bij de juiste motor verkoop bemiddelaar terecht komt heeft ikwilvanmijnmotoraf.nl een nieuwe huisstijl bedacht. Een nieuw, onderscheidend logo moet hierbij helpen. Dat is het eerlijke verhaal." 

Achter (nu) de naam ikwilvanmijnmotoraf zit het bedrijf Motordealerdirect, wat weer een onderdeel is van Dealerdirect, een online handelsplatform voor het inkopen van gebruikte auto's, bedrijfswagens, motoren, caravans en campers. Het gaat daarbij om motoroccasions die van particulieren telefonisch of online ingekocht worden, waarbij het platform als bemiddelaars met de inkopende motordealers fungeert. 

"In de dienstverlening verandert natuurlijk helemaal niets. Dezelfde service zal worden verleend als voorheen. Het doel is iedereen te kunnen helpen met de verkoop van een motor. Zij nemen de zoektocht voor de motoreigenaar uit handen en vinden een betrouwbare partij die de motor aan huis op komt halen. Voor de motoreigenaar is het volledig kosteloos, of de motor nou via hen verkocht wordt of niet. De service is geheel vrijblijvend. Wordt de motor wel via hen verkocht, dan worden er kosten gerekend aan de dealer. Samengevat: zonder gedoe. verkocht."


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen