• Home
  • Motornieuws
  • 18 september: Long Way Up McGregor & Boorman op elektrische Harleys

18 september: Long Way Up McGregor & Boorman op elektrische Harleys

Op 18 september 2020 zullen de eerste drie aflevering van een nieuwe motorserie met Ewan McGregor en Charlie Boorman te zien zijn op Apple TV. Daarna volgen wekelijkse afleveringen met een verslag van een reis door Zuid- en Midden-Amerika op speciaal geprepareerde, elektrische Harley-Davidson Livewire protptypes. Met Long Way Up hervatten acteur McGregor en avonturier Boorman hjun reizen na meer dan een decennium sinds hun laatste motoravontuur over de hele wereld. Samen brachten ze eerdere motorreizen in beeld met Long Way Round in 2004 en Long Way Down in 2007. De keuze voor elektrische motorfietsen maakte Long Way Up natuurlijk flink wat lastiger dan reizen met 'gewone' motorfietsen, zoals het duo dat in de eerdere avonturen op BMW's deed. 

Ewan en Charley leggen in de nieuwe serie 21.000 kilometer af tijdens een reis van 100 dagen door 13 landen. De reis begint vanuit de stad Ushuaia in het puntje van Zuid-Amerika en voert dan door Argentinië, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Midden-Amerika en Mexico, met Los Angeles als eindpunt. Daarbij zijn  ze in ieder geval gevolgd door regisseurs David Alexanian en Russ Malkin en cameramannen Jimmy Simak en Claudio Von Planta, die hen volgen in elektrische Rivian auto's. Het is daarbij nog onduidelijk hoe groot de meereizende crew was, er is sowieso vooraf heel weinig bekend over de afgelegde reis en avonturen onderweg. 

Om de serie te zien is een lidmaatschap op AppleTV nodig. Voor wie het geduld ervoor heeft, is er een mogelijkheid om af te wachten tot de hele serie online staat, waarna met een gratis proefabonnement in 7 dagen alle afleveringen gekeken kunnen worden. Hieronder de trailer die gisteren werd gepubliceerd. 

{snippet YTVideo|611fw81BN98}


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal