• Home
 • Motornieuws
 • Thuis? Win de nieuwe game TT Isle of Man - Ride on the Edge 2
Thuis? Win de nieuwe game TT Isle of Man - Ride on the Edge 2

Thuis? Win de nieuwe game TT Isle of Man - Ride on the Edge 2

Virtuele motorcoureurs van over de hele wereld, zijn jullie klaar voor de start? Nacon en KT Racing maken met plezier bekend dat TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 nu verkrijgbaar is. Neem deel aan de beroemdste motorrace ter wereld met de officiële game. In TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 race je over de wegen van deSnaefell Mountain-Course, waarop de Isle of Man Tourist Trophy al langer dan een eeuw wordt gehouden. Het Isle of Man TT-parkoers is heel iets anders dan een klassiek circuit. De route zit vol extreme situaties en bevat snelle bochten, scherpe bochten en lange rechte stukken waarop coureurs snelheden tot boven de 300 km/uur kunnen halen. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 biedt spelers een getrouwe nabootsing van het veeleisende parkoers van deze legendarische race, dat feilloze inschattingen eist van coureurs die willen zegevieren.

In deze tijd waarin veel motorrijders verplicht thuis zitten, zorgt de lancering van de nieuwe TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 game voor dagen speelplezier! Nieuwsmotor en Naco geven daarom exemplaren van deze nieuwe games weg, zodat je de komende dagen online op het gas kan gaan! We hebben één gratis downloadcode voor XBOX en eentje voor Playstation 4

Meedoen is heel eenvoudig:

 1. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief als u dat nog niet heeft gedaan: rechtsboven deze pagina of hier: https://www.nieuwsmotor.nl/77-systeem/20668-nieuwsbrief
 2. Reageer onder dit bericht met uw naam en mailadres, zodat we kunnen checken of u inderdaad ingeschreven bent. Vermeld voor welk platform u meedoet (XBOX of PS4) De reacties worden niet openbaar gemaakt maar zijn puur als controle. That's it! Komende maandag maken we de winnaar bekend. 

{snippet YTVideo|XfgZb0Sny0E} 

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 tilt het realisme naar een hoger niveau met verbeterde motor-physics, slijtage van verschillende onderdelen, en de officiële motorfietsen en coureurs. Om aan de hoge verwachtingen van spelers te voldoen, heeft KT Racing nauw samengewerkt met twee professionele coureurs: Julien Toniutti, de snelste Franse TT-coureur, en Davey Todd, die op de tweede plaats staat van de wereldwijde klassementen van de game en de een-na-snelste nieuwkomer ooit is in de echte race. 

Voor nog meer raceplezier kunnen spelers zich uitleven in het open gebied genaamd biker's paradise: de ideale plaats om de instellingen van je motorfiets aan te passen en deel te nemen aan diverse uitdagingen, zoals achtervolgingen en time-attacks. Daarnaast krijgen spelers in de verbeterde Career-mode de kans om zich vanuit de amateurklasse op te werken en uiteindelijk de Senior TT te winnen! Kies de teams waar je elk seizoen voor wilt racen, verbeter je motorfietsen, plan je kalender en manage je carrière om de ultieme prijs te winnen.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 is de meeste gedetailleerde motorrace-simulatie in zijn genre, onder meer dankzij het volgende:

 • Realistische motorfiets-physics en uitdagende gameplay
 • Alle 60 kilometers van het Isle of Man Tourist Trophy-parkoers zijn gedetailleerd nagebootst
 • 17 extra circuits om te verkennen en je racevaardigheden op te verbeteren
 • Een open-wereld-gebied voor het testen van je reflexen en motorfiets-instellingen
 • Een diepgaande Career-mode waarin je je vanuit de amateurklasse kunt opwerken tot winnaar van de Senior TT
 • 27 coureurs en 13 officiële TT-motors, aangevuld met 5 legendarische motorfietsen
 • Een unieke helmcamera, om nog meer in de races op te gaan

TT Isle of Man - Ride on the Edge 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game verschijnt later in 2020 voor de Nintendo Switch.


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen