2020 BMW R18 cruisermodel nu al te bestellen

In de afgelopen maanden liet BMW Motorrad al diverse keren een nieuw R18 boxerblok zien, als basis voor een nieuw cruisermodel. Het blok verscheen al in een aantal conceptmodellen, waarbij gezegd werd dat het motorblok in een nieuw, nog te presenteren model zou komen. Nu blijkt dat één van die conceptmodel alsnog geproduceerd gaat worden, waarvoor BMW Frankrijk zelfs al een bestelsysteem heeft geopend. Daarop worden consumenten uitgenodigd om een aanbetaling van 1000 euro te doen, waarop ze als eerste een R18 mogen bestellen. Verdere informatie over technische gegevens, uitvoering, kleuren en uitrusting ontbreekt, maar BMW geeft aan dat er vanaf september 2019 meer informatie voor de potentiële kopers zal zijn.

Update 11 november 2019: BMW Italia heeft een speciale webpagina aangemaakt om de R18 te bestellen. Op www.r18.bmw-motorrad.it kan ook een aanbetaling van 1000 euro voor het nieuwe R18-model gedaan worden. 

Update 24 november 2019: BMW Motorrad Nederland heeft ook een pre-order pagina opgesteld. https://www.bmw-motorrad.nl/nl/ontdek/r18/pre-reservering.html 

2020 BMW R18 Custom


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal