Nieuw: Cardo Freecom+ motorcommunicatie lijn

Vanaf deze week is de nieuwe Cardo lijn Freecom+ verkrijgbaar via de website van Cardo en verschillende retailers. De nieuwe lijn bestaat uit de Freecom 4+, Freecom 2+ en Freecom 1+. Volgens Cardo is het nieuwe systeem de meest geavanceerde bluetooth set die ze aan bieden. Alle systemen hebben een geclaimde batterij duur van 13 uur, maar kunnen daarnaast ook tijdens het rijden opgeladen worden. Daarnaast kan de gehele lijn bestuurd worden door de Cardo Connect app die gratis te downloaden is. Tevens is de gehele lijn IP-67 waterproof. Hiermee is het systeem volledig stofdicht en overleeft het qua water een flinke regenbui. Tevens krijg je op de systemen twee jaar garantie.

Freecom 4+
De Freecom 4+ beschikt over een groot aantal geselecteerde functies van het Packtalk assortiment, welke dat zijn maakt Cardo echter niet helemaal duidelijk. Wel zijn er voor de Freecom 4+ een aantal zaken volledig nieuw. Allereerst meldt Cardo dat de 4+ zal beschikken over JBL geluid, dat voortkomt uit de samenwerking tussen Cardo en JBL. Daarnaast is het systeem volledig te besturen via 'voice command'. Dit houdt in dat je het volledige systeem kunt besturen door middel van spraak, hierbij is ook een connectie met een apple of android telefoon mogelijk waardoor deze ook te besturen zijn via je Cardo systeem. Tevens is de manier waarop je de bluetooth set met de hand kunt bedienen vernieuwd, waarbij met name de draaiknop opvalt. Met de 4+ kun je tot 4 rijders met elkaar verbinden over een afstand van in totaal 1200 meter. Adviesprijs van Cardo is €249.95 voor een enkele set.

CARDO FREECOM 4 1200x800

Freecom 2+
Nieuw aan de Freecom 2+ is dat deze nu te gebruiken is over een totale afstand van 500 meter. De vorige Freecom2 beschikte enkel over een rijder-passagier connectie. Adviesprijs van Cardo is €169.95 voor een enkele unit.

Cardo FREECOM 2 1200x800

Freecom 1+
Dit is het instapmodel van de Freecom lijn. Nieuw hierbij is dat er naast een connectiviteit met andere bluetooth apparatuur nu ook een rijder-passagier connectie mogelijk is. Cardo geeft aan dat dit nieuw is op de instapmodellen van de lijn, zonder dat dit invloed heeft gehad op de prijs die €139.95 bedraagt.

Cardo FREECOM 1 1200x800


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen