• Home
  • Motornieuws
  • Overzicht MotoGP Dutch TT Assen 2018: tijdschema, routes, TV, Festival, bus/trein

Overzicht MotoGP Dutch TT Assen 2018: tijdschema, routes, TV, Festival, bus/trein

Komend weekend vindt op het TT-Circuit van Assen de 2018-editie van de Dutch TT MotoGP plaats. Hieronder vindt u alle relevante informatie rondom dit motorsport evenement. Als eerste het volledige tijdschema van alle races van de MotoGP, Moto2, Moto3 en de Dutch Supersport 300. Daarnaast een overzicht van alle muziek en motoractiviteiten tijdens het TT-Festival in de binnenstad van Assen. Ook zijn er uitzendtijden van de TV-uitzendingen op Eurosport en NPO1 (NOS), waarop alle trainingen en races live op televisie te volgen zijn. Verder is er nog een bericht met alle verkeersmaatregelen en een over de NS-treinstremming rondom Zwolle. 

Auto & motor 
Verkeer naar Dutch TT Circuit Assen 2018: dubbele rijstroken vanaf afslag 31A, nieuwe parkeerplaats vanaf afslag 32.
Er is een verbeterde aan- en afvoerroute rondom het TT-circuit naar de Dutch TT 2018, met dubbele aanvoerroutes, duidelijke bebording en minder verkeersregelaars.
Lees: Dutch TT Circuit Assen 2018 verkeer: dubbele rijstroken, nieuwe parkeerplaats

Openbaar Vervoer
In het weekend van de Dutch TT MotoGP 2018 op het TT-circuit van Assen start de NS vanaf zaterdag met werkzaamheden op de belangrijkste OV-aanvoerroute, waarbij het treinverkeer rondom Zwolle volledig wordt stilgelegd, met snelbussen als vervanging. Reken volgens de NS op 15 tot 45 minuten vertraging.
Q-Buzz zet in en om Assen extra bussen naar het TT-Circuit in
Lees: Dutch TT 2018 Assen OV: hele weekend geen treinen rondom Zwolle
Lees: https://www.nieuwsmotor.nl/motorsport/23455-dutch-tt-assen-2018-motogp-tijden-bussen-naar-tt-circuit 

Tijdschema trainingen en races
Voor de fanatieke fans is er een overzicht met alle trainingen kwalificaties en natuurlijk de races. Onderstaande link leidt naar het tijdschema met MotoGP, Moto2, Moto3, Red Bull Rookies en Dutch Supersport 300.
https://www.nieuwsmotor.nl/motorsport/23435-tijdschema-motogp-dutch-tt-assen-2018-alle-races-trainingen

Televisie
Eurosport zendt alle trainingen, kwalifcaties, warmups en races live uit. Daarnaast zendt de NOS op zondag de races uit. 
Eurosport - lees: https://www.nieuwsmotor.nl/motorsport/23449-dutch-tt-assen-2018-tijden-trainingen-races-live-op-eurosport
NOS - lees: https://www.nieuwsmotor.nl/motorsport/23441-dutch-tt-assen-2018-motogp,-moto2-moto3-races-live-bij-nos

TT Festival
In de aanloop naar de TT is er in de binnenstad van Assen weer het jaarlijkse TT-Festival, met veel bands, artiesten en DJ's. Het complete programma is via onderstaande link te zien. 
Programma: https://www.nieuwsmotor.nl/motornieuws/23427-dutch-tt-assen-2018-volledig-programma-tt-festival-bands-muziek-motor 

Museum:
De Stichting TT Museum heeft nog geen vaste plek voor de inmiddels aardig grote collectie. Met een pop-up museum in het pand van RTV Drenthe wordt dat tijdelijk opgelost. 
Lees: https://www.nieuwsmotor.nl/persberichten/23454-dutch-tt-assen-2018-tt-pop-up-museum-bij-rtv-drenthe

 

MotoGP Dutch TT Assen 2018 tijdschema festival verkeer televisie


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen