• Home
  • Motornieuws
  • Start motorseizoen Duitsland met beurzen in Hamburg en Dortmund

Start motorseizoen Duitsland met beurzen in Hamburg en Dortmund

Zoals in Nederland het motorseizoen traditioneel van start gaat met de Motorbeurs Utrecht – dit jaar van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari - wordt ook in Duitsland het motorseizoen ‘geopend’ met motorbeurzen in Hamburg en Dortmund.

Hamburger Motorrad Tage: 23 - 25 februari 2018
In Hamburg vindt dit jaar voor de 23ste keer de ‘Hamburger Motorrad Tage’ plaats die dit jaar samenvalt met de Motorbeurs Utrecht. Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 februari verwachten de organisatoren ongeveer 70.000 bezoekers op drie beursdagen waar 45.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte beschikbaar is, zodat motorfabrikanten hun nieuwe modellen en hoogtepunten van het komende seizoen breeduit kunnen presenteren. Dealers en fabrikanten van helmen, kleding, motoraccessoires en reisuitrusting completeren het aanbod met een grote selectie en ook zijn er elke dag race(demo’s) met Supermoto’s, (kinder) motorcross wedstrijden, quads en komen stuntrijders in actie. Op vrijdag is de beurs geopend van 12.00 – 20.00 uur, op zaterdag en zondag van 09.00 – 18.00 uur.

Motorräder Dortmund: 1 – 4 maart 2018
Voor wie de Motorbeurs in Utrecht heeft moeten missen, kan relatief dicht bij huis de schade inhalen door een bezoek te brengen aan de Motorräder Dortmund. Voor de reisafstand hoef je het in ieder geval niet te laten, vanaf Venlo is het een rit van ca. 100 km, vanaf Arnhem 150.

De motorbeurs in Dortmund is er één met een uitgebreid show- en entertainmentprogramma. Meer dan 500 exposanten presenteren zich op een beursvloer van 36.000 vierkante meter, verspreid over 5 hallen, waar afgelopen jaar maar liefst 96.000 motor enthousiasten op af kwamen. Exposanten tonen de nieuwigheden op het gebied van motoren en scooters van het komende seizoen, maar naast de nieuwste modellen van de belangrijkste motorfietsfabrikanten is er een groot aanbod in kleding en motoraccessoires zoals tuningonderdelen en banden. Daarnaast is er ook veel aandacht voor aanverwante diensten als reisaanbieders voor motorreizen en hotels en is er een opwindend en gevarieerd ondersteunend programma met modeshows, interviews, reisverslagen en speciale shows met veel actie en entertainment voor de motorliefhebber. De beurs in Dortmund is van 1 tot en met 4 maart dagelijks geopend van 09.00 – 18.00 uur.

Motorrader Dortmund


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal