• Home
  • Motornieuws
  • 2018 Indian Motorcycle: Roadmaster Elite en Springfield Dark Horse

2018 Indian Motorcycle: Roadmaster Elite en Springfield Dark Horse

Op de jaarlijks dealershow in Las Vegas heeft Indian Motorcycle twee nieuwe 2018-modellen en een aantal updates voor het komende modeljaar aangekondigd. De nieuwe, 'ultra-premium' 2018 Indian Roadmaster Elite is volgens Indian "the most luxurious motorcycle money can buy". Het topmodel wordt als Limited Edition gebracht en zal hierdoor mogelijk maar beperkt voorradig zijn. Daarbij trekt vooral de two-tone Cobalt Candy/Black Crystal kleurstelling met 23 karaats gouden afwerking de aandacht, volgens Indian kost het wel 30 uur om deze met de hand aan te brengen. Standaard wordt de Elote voorzien van het Ride Command systeem, een 300-watt audiosysteem, armsteunen voor de passagier, gefreesde aluminium floorboards, een speciale console met 15 waarschuwings-LED's en opvallende spiegels. De Roadmaster blijft voorzien van het 111 Thunderstroke motorblok met 1811 cc, goed voor 161 Nm aan koppel waarmee de 433 kilo (rijklaar) wordt aangedreven

2018 Indian Motorcycle roadmaster elite cobalt candy black static

Net zoals alle andere Dark Horse modellen wordt ook de 2018 Indian Springfield Dark Horse voorzien van een matzwarte kleurstelling met zwart glanzende details. Daarnaast is er een nieuw tienspaaks, 'blacked-out' voorwiel onder een nieuw, open voorspatbord en een quick-release windsscherm met 'blacked-out' bevestigingsbeugel. Ook de Springfield is van het 111 ThunderStroke motorblok voorzien, hier goed om de 386 kilo zware machine in beweging te krijgen. 

2018 Indian Motorcycle springfield dark horse thunder black smoke static

Voor modeljaar 2018 krijgen de Chieftain modellen een aantal nieuwe kleuren en aanvullingen op de standaarduitrusting. Voor de Scout Sixty zijn er komend jaar ook twee nieuwe kleuren: Polished Bronze en Thunder Black met Titanium Metallic. De 'gewone' Indian Scout krijgt een nieuwe 'cartridge' voorvork, Pirelli banden plus een passagierszadel en voetsteunen voor een passagier, met daarbij de keuze uit de nieuwe kleuren Metallic Jade en Willow Green met Ivory Cream.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal