2018 Kawasaki Z650 in het geel, Ninja 650 ook blauw

In Japan heeft Kawasaki al de 2018 kleurstellingen van de Z650 en Ninja 650 getoond, waarmee in ieder geval duidelijk is dat de lichte naked en de toerversie voor het komende modeljaar niet worden vernieuwd. Voor de naked 2018 Kawasaki Z650 komt er een opvallende gele kleurstelling met zwarte accenten, maar daarnaast is er ook een zwarte kleurstelling met een groen frame, net zoals bij de H2. De gele kleur zal waarschijnlijk "Shining Pearl" genoemd worden. Op de zwarte versie zijn de zwarte delen deels mat en deels glanzend, waarschijnlijk zal dit officieel "Metallic Flat Spark Black / Metallic Spark Black" genoemd worden.

De 2018 Kawasaki Ninja 650 wordt volgend jaar in Japan verkocht in het blauw en zwart, waarbij vooral de nieuwe blauwe kleurstelling opvalt, de officiële naam zal hiervoor vermoedelijk Candy Plasma Blue en Ebony worden. Daarnaast blijft de zwarte "Metallic Spark Black" met groen accent ook als 2018-model leverbaar.  

 Overigens zijn deze kleurstellingen voor de Japanse markt en wereldwijde verkoop, maar dit betekent niet automatisch dat ze ook in alle Europese landen verkrijgbaar worden. Dat is een keuze per land die door de importeur gemaakt wordt. 

2018 Kawasaki Z650 geel 1


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal