• Home
  • Motornieuws
  • KTM kondigt gelimiteerde 2017 SX Factory Edition modellen aan

KTM kondigt gelimiteerde 2017 SX Factory Edition modellen aan

KTM kondigt de komst van de 2017 KTM SX Factory Edition modellen aan die belangrijke upgrades bevatten van de de standaard KTM SX-F lijn. De Factory Edition machines vormen daarmee de premium motorcross modellen met de allernieuwste ontwikkelingen, maar komen beschikbaar in zeer beperkte hoeveelheden in bepaalde Europese landen, evenals de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

KTM 450 SX-F Factory Edition
De compacte SOHC-motor brengt zijn vermogen en koppel effectief op de baan dankzij traction- en launch control en er kan worden gekozen uit 2 motor mappings via een twee-standen schakelaar. Een geüpdatete 48 mm WP AER 48 voorvork en schokdemper moeten de handling op een nog hoger niveau tillen, terwijl een titanium Akrapovič demper het gewicht naar beneden brengt. CNC-bewerkte en oranje geanodiseerde kroonplaten, D.I.D. DirtStar velgen en een oranje 'factory-look' frame maken, samen met de Red Bull KTM Factory Racing replica graphics, het plaatje compleet.

KTM 250 SX-F Factory Edition
De combinatie van een krachtige en koppelrijke motor in een lichtgewicht frame moet de sleutel vormen tot het succes van de KTM 250 SX-F Factory Edition. De compacte DOHC-motor moet samen met de 48 mm WP AER 48 voorvork, oranje geanodiseerd kroonplaten, een FMF-titanium uitlaat, launch control en D.I.D. DirtStar velgen zorgen voor een Ready To Race machine, die volop de concurrentie te lijf kan gaan. Dit jaar wordt de 250 SX-F Factory Edition geleverd met de nieuwste Red Bull KTM Troy Lee team graphics, dat samen met het stijlvolle oranje frame voor een volledige fabriekslook zorgt.

2017 ktm 450 sx f factory edition 1


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal