2017 Honda CB650f en CBR650f


De CB650f en de CBR650f hebben een gezamelijke update gekregen voor 2017. Honda presenteerde de vernieuwde modellen op de avond voor de start van de EICMA beurs. De 16-kleps viercilinder in lijn krijgt er bij beide motoren 3kw bij, zodat het maximale vermogen nu op 67 kw komt (91 pk) en 64 Nm koppel. Naast het gestegen motorvermogen krijgt het duo een vernieuwd Nissin remsysteem en een Showa Dual Bending Valve conventionele voorvork.
Het kuipwerk is veranderd, wat enerzijds bij de CB650f moet zorgen voor een strak, minimalistisch design, en bij de CBR650f het motorblok en de sportiviteit beter laat uitkomen. Daarnaast zorgt bij de CBR650f het vernieuwde design voor een betere aerodynamica. Het gestegen vermogen wordt door kortere overbrengingen in de versnellingsbak geaccentueerd voor een betere acceleratie in het middengebied. Daarnaast is er aan sound-engineering gedaan, waardoor de motor beter klinkt dan zijn voorganger.

De CBR650f wordt leverbaar in Millenium Red, Pearl Metalloid White, Matt Gunpowder Black Metallic en Sword Silver Metallic. De CB650f wordt leverbaar in Millenium Red, Pearl Metalloid White, Matt Gunpowder Black Metallic, Sword Silver Metallic en Pearl Spencer Blue.

2017 Honda CBR650f


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen