Suzuki GB komt ook met Special Editions van de GSX-S

Net zoals Suzuki Nederland al in maart aankondigde, komt nu ook Suzuki Groot-Brittannië naar buiten met special editions van de GSX-S 1000(F) onder de naam GSX-S1000 Carbon Edition en GSX-S1000F Tour Edition. Er zijn zo de nodige verschillen tussen de Nederlandse en Britse aanpak en niet alleen qua naamgeving.

De GSX-S1000 Carbon Edition is beschikbaar in de MotoGP fabriekskleuren blauw en in een rood-zwart kleurenschema. De blauwe variant heeft blauwe Brembo monobloc remklauwen, opvallende fluorescerende gele graphics met dito wielstriping en een carbon accessoire kit bestaande uit een achterwiel hugger en een carbon carterdeksel-, koppelingdeksel- en dynamodeksel-cover. De rood-zwarte uitvoering heeft dezelfde carbon accessoires, maar heeft rode Brembo remklauwen, witte graphics, en rode wielstriping.

De GSX-S1000F Tour Edition heeft als extra een 15 liter tanktas en 12 liter seat pack, een groter scherm, verwarmde handgrepen en een zilveren graphics kit. De Tour Edition is ook leverbaar in blauw en rood-zwart.

Beide specials zijn in Groot-Brittannië vanaf augustus bij de Suzuki dealers leverbaar met een adviesprijs van £ 9.499 (11.281 euro) voor de Carbon Edition (of £ 9999 met ABS) en £ 10.299 (12.232 euro) voor de Tour Edition.

Suzuki GSX S special edition GB 1

Britse Specials: GSX-S1000 Carbon Edition en GSX-S1000F Tour Edition:

De in Nederland genoemde Special Editions hebben de naam Suzuki GSX-S1000 ABS Street Xtreme en GSX-S1000F ABS Touring meegekregen en zijn leverbaar in de kleuren blauw, matgrijs en rood-zwart. De naked Xtreme is voorzien van een titaniumkleurige Yoshimura R11-uitlaatdemper met carbon eindkap, witte LED-mini-richtingaanwijzers, een korte verlichte kentekenplaathouder, Rizoma-spiegels en een in matzwart uitgevoerde duoseat-cover. De Touring special heeft een soft luggage zijtassenset met binnentassen en Quick-Lock montagesysteem als ook een TomTom navigatiesysteem. De prijzen beginnen bij 14.499 euro voor de Street Xtreme en 14.999 euro voor de Touring edition.

Nederlandse Specials: GSX-S1000 ABS Street Xtreme en GSX-S1000F ABS Touring:


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal