Crowdfunding voor schrijver Paul van Hooff

Paul van Hooff is een crowdfundactie begonnen om zijn reis en zijn volgend boek Van Hier Tot Tokio te kunnen financieren. In september wil de schrijver van "Man in het Zadel"zijn motor weer opladen. Hij gaat weer op stap met zijn trouwe Moto Guzzi V7 die bijna menselijke trekjes heeft gekregen en daarom ‘Guus’ heet. Hij zal reizen door Europa, Turkije, Iran, Kazachstan, Kirgistan, Mongolië, Rusland (Siberië) om vanuit de stad Magadan de oversteek te maken naar het land van de Reizende Zon. Een jaar wil Van Hooff voor zijn trip uittrekken. Maar hem kennende... De vierde druk van Man in het Zadel is inmiddels uit. Maar dat wil nog niet zeggen dat je met het schrijven van boeken een expeditie als Van Hier Tot Tokio van de grond krijgt.

Na vijf dagen campagnevoeren heeft de reiziger meer dan vijftig procent van zijn streefbedrag binnen, gezocht wordt nu naar nog meer motorliefhebber die Van Hooff willen ondersteunen. Van Hoof heeft de volgende tegenprestaties voor sponsoren:
5/10 euro- jij gunt mij liters benzine en ik wuif je goede energie toe.
25 euro - ik stuur je een ansichtkaart uit een ver en vreemd land.
50 euro - je krijgt het boek Van hier tot Tokio, getekend en wel.
100 euro - je krijgt het boek Van hier tot Tokio, getekend en wel. Plus een exclusieve videoboodschap via Youtube.
250 euro - je krijgt het boek Van hier tot Tokio, getekend en wel, een exclusieve videoboodschap en een premium naamsvermelding (lekker groot) in het boek.
500 euro - je krijgt vijf keer Van hier tot Tokio, een videoboodschap, plus het logo van je bedrijf achterin het boek. Of je krijgt vijf boeken en een lezing. Dit geldt voor motorclubs.
1000 euro - tien boeken, een lezing op maat voor je bedrijf, plus je logo achterin het boek.

Link: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/Van-Hier-Tot-Tokio

PaulVanHooff Tokyo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal