Motorbeurs Dortmund van 3-6 maart

Motorrader Dortmund logo Voor wie de Motorbeurs Utrecht dit jaar zal moeten missen, of voor wie er geen genoeg van kan krijgen; van 3 tot 6 maart vindt in het Duitse Ruhrgebied ook dit jaar weer de ‘Motorräder Dortmund’ plaats, met 36.000 vierkante meter één van Duitslands grootste motorbeurzen van het jaar. Alle nieuwe items van de grote fabrikanten zullen present zijn en ongeveer 500 exposanten tonen het volledige gamma van producten en diensten rondom de motorfiets, waaronder kleding, accessoires, tuning, banden, maar ook tonen touroperators en hotels hun aanbod. Er is dagelijks een interessant programma op twee podia met catwalks, interviews en reisverslagen en in de hal op de binnenplaats zullen er spectaculaire actie-shows te zien zijn. Verder kun je speciale shows met historische motorfietsen, café racers en fascinerende racemotoren verwachten.

Openingstijden en toegangsprijzen
De motorbeurs in de Westfalenhallen van Dortmund is elke dag geopend van donderdag 3 t/m zondag 6 maart 2016 van 09.00 tot 18.00 uur, zoals altijd in de vijf beurshallen die gezamenlijk 36.000 vierkante meter bestrijken.
Een dagkaart kost 14 euro. Voor studenten, stagiairs uit de auto- en motorbranche en personen met een handicap is de toegang 12 euro. Een avondkaart vanaf 16.00 uur kost 10 euro en een Passe-Partout voor alle dagen 30 euro. Kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang. In de voorverkoop zijn al tickets online beschikbaar op www.zweiradmessen-shop.de.

Route en parkeren (Dortmund-Utrecht ca. 200 km)
De Westfalenhallen liggen direct aan de B1 / A40 / A44 Essen - Unna - Kassel. Vanuit het noorden via de A1 / A2 bij kreuz Unna richting Dortmund. Vanuit het zuiden via de A45 tot aan de kreuz Dortmund-Zuid. Volg de borden Westfalenhallen. Parkeren van motorfietsen tegenover de hoofdingang is gratis.

Motorbeurs Dortmund


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal