Nieuwe Bandit-actiecamera van TomTom

TomTom heeft de Bandit gepresenteerd, de nieuwe action camera. De camera met beeldscherm kan beeld opnemen in diverse resoluties, waaronder 1080p60 en 720p120. Daarnaast is de Bandit in staat foto's (inclusief burst functie) te maken met 18 megapixels. Video beelden kunnen tevens met een timelapse functie of een slowmotion functie verwerkt worden. Het geluid van de Bandit kan via de interne, of een extern aan te sluiten microfoon opgenomen. Data connectiviteit is geregeld via WiFi en Bluetooth. Daarnaast is de Bandit voorzien van een USB 3.0 aansluiting. De dataopslag gaat middels een Micro SD kaart. Er worden verschillende talen ondersteund, waaronder Nederlands. De camera weegt 190 gram en is 94mm x 38mm x 52mm.

Voor de stroomvoorziening is de Bandit voorzien van een 1900mAh Batt-stick, die op te laden is via USB, of via de optionele stroomkabel (standaard in het premium pakket). Hiermee kan tot 3 uur opgenomen worden bij een resolutie van 1080p30. Er zijn diverse opties voor het verwerken van de beelden mogelijk, zo kan je onder andere de statistieken van de rit, zoals snelheid en hoogte weer laten geven in het beeld. TomTom heeft ook Apps beschikbaar waarbij je de beelden kan aanpassen op je telefoon of tablet.

In het standaard pakket worden diverse basisoppervlakte houders meegeleverd, waaronder een GoPro-adapter. Een spatwaterdichte lenskap is ook inbegrepen. Het premium pakket bevat een volledig waterdichte duiklenskap, en ook een afstandsbediening, stuurmontage, 360-pitch houder en een stroomkabel. De standaard TomTom Bandit kost 429 euro. De prijs voor het premium pakket is 499 euro. 

Tomtom sports action


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen