Givi levert bagagesysteem voor de R NineT

Givi heeft speciaal voor de BMW R NineT een bagagesysteem ontwikkeld die de styling van de naked intact laat. Givi heeft een slim en goed uitgebalanceerd bagagesysteem ontworpen dat mooi geïntegreerd is met de lijnen van de R NineT. De achterliggende gedachte hierbij was eenvoudig en tegelijkertijd complex: bagage op de naked zonder de stijlkenmerken te kort te doen.

De Givi range voor de NineT omvat momenteel twee tankringen die te bevestigen zijn op de tankdop, zodat de GIVI tanktassen, uitgerust met de snelle TankLock clip on/release bevestiging, eenvoudig geplaatst kunnen worden. Er is ook een NineT-specifieke buisvormige zijtashouder ontworpen die is uitgerust met het EasyLock bevestigingssysteem.

De tank- en zijtassen hebben een voorgevormde structuur, dus semi-hard, die een grote stevigheid en vol laadvermogen verleent met behoud van de typische kenmerken van lichtgewicht zachte tassen. Meer specifiek, de tanktas is gemaakt van gelamineerd polyester, heeft een inhoud van 4 liter, met aanraakgevoelige smartphone of GPS venster en heeft een regenhoes en een schouderriem. Het 'click on/quick release-systeem' moet een tankstop makkelijker maken en mocht een grotere opslagruimte gewenst zijn, kan de meer volumineuze GIVI tanktas uit de TankLock range worden gemonteerd.

De voorgevormde polyester zijtassen hebben een capaciteit van 25 liter per stuk die ook voorzien zijn van het snelle en handige clip on/quick release-systeem. De zijtassen zijn te vergroten, gemakkelijk te dragen dankzij de handgrepen en beschikken over waterdichte ritsen, interne elastische bandjes om de lading te fixeren, een netcompartiment in het deksel en een handige regenhoes. Net als bij de tanktas zijn ook grotere zijtassen leverbaar die op dezelfde buisvormige houder gebruikt kunnen worden. Naast de bagagemogelijkheden heeft Givi speciaal voor de NineT ook een aluminium montagekit voor smartphones of GPS ontworpen voor bevestiging aan het stuur.

Givi NineT travel pack

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen