Indian presenteert Dark Horse

Deze zaterdag heeft het Amerikaanse Indian Motorcycles de Chief Dark Horse gepresenteerd. De nieuwste telg van de Chief line-up is tevens het eerste 2016 model voor het merk. De Cruiser heeft matzwarte elementen en wordt afgewerkt met maar beperkte hoeveelheden chroom. Verder zijn er gegoten wielen gebruikt om de Dark Horse een agressief silhouet mee te geven. Daarnaast is de nieuwe cruiser van Indian het lichtste en snelste exemplaar binnen de Chief familie.

De Dark Horse heeft het bekende 49 graden Thunder Stroke III motorblok met bijna 140 Nm koppel en is gebouwd op hetzelfde frame en vering als de Chief Classic. Het totale gewicht komt op 341 kilogram bij een totale lengte van 2,63 meter. Standaard heeft de Dark Horse ABS, keyless ignition en cruise control en wordt deze geleverd met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Voor klanten die niet van standaard houden, is er een ruime keus in accessoires om de Dark Horse te customizen, die leverbaar worden vanaf de lente/zomer. De collectie bevat onder andere een "ape hanger" stuur, vervangingsuitlaten, vervangingsspatborden en andere elementen om het mat zwarte thema verder uit te breiden. Ook een duo zadel en -voetsteunen vallen onder de accessoires, aangezien de motor wordt neergezet als een solo-machine.  De Dark Horse wordt alleen geleverd in Thunder Black Smoke.

DarkHorse1

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen