Nieuw: 2015 KTM EXC Factory Editions

KTM viert haar succesvolle enduro raceseizoen van het afgelopen jaar met het uitbrengen van een limited edition van de 2015 KTM EXC Factory Edition machines die zijn voorzien van diverse upgrades ten opzichte van de standaard modellen.

In vergelijking met de standaard versies hebben deze speciale modellen verschillende detail-upgrades ondergaan met onderdelen en accessoires van het beste wat KTM's R&D afdeling in Mattighofen heeft te bieden. De extra's op de Factory Edition machines omvatten echte fabriek graphics, oranje CNC kroonplaten en een factory zadel met SDV logos. Ook zijn de motoren voorzien van een oranje achter tandwiel, motor guard en nieuw ontwikkelde Metzeler FIM banden. Om de full factory look compleet te maken hebben de machines een opvallende oranje frame, oranje radiatoren en voorvork beschermers meegekregen, zodat deze qua uiterlijk bijna niet te onderscheiden zijn van de echte fabrieksmotoren.

Het EXC Factory Edition modellengamma 2015 is verkrijgbaar in de volgende modellen en nu al voor verkoop beschikbaar bij de KTM dealers: KTM 125 EXC Factory Edition, KTM 250 EXC Factory Edition, KTM 300 EXC Factory Edition, KTM 450 EXC Factory Edition, KTM 250 EXC-F Factory Edition en de KTM 350 EXC -F Factory Edition.

KTM  350 EXC F

 


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen