• Home
  • Motornieuws
  • Moto Guzzi Open House in Mandello del Lario 12-14 september

Moto Guzzi Open House in Mandello del Lario 12-14 september

In Mandello, Italië, zijn de laatste laatste voorbereidingen aan de gang in afwachting van de vele Moto Guzzi fans die traditioneel neerstrijken in de stad tijdens het tweede weekend van september. Op vrijdag 12 september 2014 zal de beroemde rode poort met de gouden adelaar op de Via Parodi 57 geopend worden voor liefhebbers die de unieke fabriek willen bezichtigen en een stap terug in de geschiedenis willen maken. Genieten van de industriële architectuur en de vindingrijkheid van weleer, de wind tunnel en meer dan 150 motorfietsen, oplopend van de oorspronkelijke GP (Guzzi-Parodi) tot de MGS01, evenals de eerste Normale, vervaardigd in 1921, die werd teruggebracht naar het museum na een uitgebreide restauratie te hebben ondergaaan.

Naast het bezichtigen van de historische modellen zullen bezoekers ook (gratis) proefritten kunnen maken op de belangrijkste modellen uit de 2014-range, van de Californië 1400 tot de V7, en dat in alle uitvoeringen. Om hieraan deel te kunnen nemen zullen de fans zich wel aan moeten melden op de fabriek zelf bij het 'Test Ride' terrein.

Bijzonder tijdens de 2014 Moto Guzzi Open House editie is de Custom Area, waar fans niet alleen de belangrijkste modellen uit de 2014 serie kunnen bewonderen, maar ook de meest prestigieuze "Specials" die ontworpen zijn door bekende custom-bouwers in deze sector; RossoPuro, South Garage, Millepercento en het Duitse Radical Guzzi bikes.

De bookshop zal tal van nieuwe artikelen bevatten met een sneak peek van de 2015 mode- en accessoire collectie en zijn de vorige collecties te koop voor outlet prijzen.

Bezoekers kunnen gratis kamperen in het Lido gebied met een van de mooiste uitzichten van het Lario.

Programma 12-14 september 2014:

Vrijdag 12 sptember: 15:00-06:00
- Factory open (winkel, museum)

Zaterdag 13 en zondag 14 september: 9:30-18:00 (deuren sluiten om 05:30)
- Factory open (shop, museum, windtunnel, motorblok assemblage, motorfiets
  assemblagelijn);
- Moto Guzzi gamma proefritten.
- Custom Area open

MotoGuzzi OpenHouse

 

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen