BMW Motorrad met Marshall speakers in zee

BMW Motorrad met Marshall speakers in zee

Hoe of wat blijft nog wat duister, maar BMW Motorrad laat weten een samenwerking aan te gaan met Marshall Amplification, bekend van de muziekversterkers met (vaak) ingebouwde speakers voor gitaristen. BMW heeft met de R1250RT wel één model in huis met ingebouwde speakers, maar volgens het persbericht moet de samenwerking vooral leiden tot "innovatieve producten" rondom de heritage modellen, waarmee waarschijnlijk dan een luxe uitvoering van de R18 cruiser wordt bedoel. Het ligt dan voor de hand dat er dan ook vooral een pr-matige samenwerking wordt gezocht, waarbij gedacht kan worden aan speciale Marshall-uitvoeringen van diverse heritage-modellen, maar ook in goodies en gadgets met gecombineerde merknamen. 

Persbericht BMW Motorrad: 

Motorrijden terwijl je naar muziek luistert - die twee gaan goed samen, want ze zorgen voor diepe emotionele ervaringen en intens plezier op twee wielen. Het is niet voor niets dat generaties artiesten hun liedjes hebben gewijd aan de motorervaring. "Born to be Wild" is maar één van de vele voorbeelden.

Om ervoor te zorgen dat de beats en bassen tijdens het rijden perfect samengaan met het geluid van zijn motorfietsen, werkt BMW Motorrad al geruime tijd intensief aan de ontwikkeling van zijn audiosystemen. Dankzij de samenwerking met het wereldberoemde Britse bedrijf Marshall Amplification zullen de innovatie en kwaliteit van de audiosystemen van BMW Motorrad voortaan nieuwe hoogten bereiken.

Marshall, oorspronkelijk uit Hanwell, Londen, en nu gevestigd in Bletchley, Milton Keynes (UK), produceert al 60 jaar legendarische gitaarversterkers die door 's werelds beste muzikanten worden gebruikt. Sinds 2012 hebben ze hun audiokwaliteit uitgebreid naar premium hoofdtelefoons en actieve luidsprekers, ontworpen voor muziekliefhebbers.

De legendarische geest van Marshall en de ontwikkelingskracht van BMW Motorrad zullen in de toekomst tot uiting komen in nieuwe innovatieve producten voor motorfietsen en muziek, vooral in het Heritage segment van de fabrikant.

BMW Motorrad zal binnenkort de eerste producten van dit strategische partnerschap voorstellen. Meer informatie zal beschikbaar zijn op 29 juli 2021.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen