• Home
  • Motorbranche
  • Voordeelhelmen zoekt nieuwe franchisenemers motorkledingconcept

Voordeelhelmen zoekt nieuwe franchisenemers motorkledingconcept

Voordeelhelmen.nl, een online en offline platform voor alle A-merken binnen de motorkledingbranche, breidt zich verder uit in Nederland. Oprichters en eigenaren Neal Gray en David Vaandering zijn in 2011 begonnen met een webshop en een kleine fysieke winkel in Amsterdam. Tien jaar later is Voordeelhelmen uitgegroeid tot een franchiseconcept met een flagship store boven motorzaak Motorcity Amsterdam. Het online en offline platform voor motorkleding zoekt nu naar nieuwe winkelpartners in Nederland. 

Inmiddels werkt Voordeelhelmen samen met NIWA Motoren in Zwaagdijk, Motor Centrum Rijen in Rijen en MCE Motor Centrum Eibergen in Eibergen. Ben jij een eigenaar van een motorzaak en wil je je online zichtbaarheid vergroten en vindbaarheid verbeteren? Zou jij je motorkledingafdeling een flinke boost willen geven? Met onze online topposities is Voordeelhelmen de ideale partner voor jouw motorzaak, en specifiek, jouw motorkledingafdeling.

Wil je meer weten over ons concept? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal