• Home
  • Motorbranche
  • BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort overgenomen door Van Poelgeest

BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort overgenomen door Van Poelgeest

Een van de oudste BMW Motorrad dealers van Nederland komt in nieuwe handen. De bedrijfsvoering van Van Harten Amersfoort zal worden voortgezet door dealergroep Van Poelgeest die al zeven BMW en MINI dealerbedrijven heeft in de Randstad, het Gooi, Bollenstreek en regio Eemland.

 BMW Motorrad Dealer Van Harten Amersfoort is sinds hun start in 1956 als BMW Motorrad Dealer een alom bekende en gerenommeerde naam in motorland. Befaamd om hun vakmanschap én de unieke Van Harten Specials: BMW Motorfietsen die aan de hand van individuele klantwensen helemaal opnieuw worden opgebouwd. Vrijwel alle BMW modellen hebben als basis gediend voor de vele projecten waarmee Van Harten Amersfoort wereldwijde bekendheid kreeg. Van Poelgeest zal deze activiteiten zeker gaan uitbreiden. Daarnaast is Van Harten ook al jarenlang het adres waar veel overheidsdiensten, waaronder de Nationale Politie en Ambulancediensten, hun motorfietsen aanbieden aan de After Sales experts van het Van Harten team.

 Rob van Harten, die in 1970 het stokje van zijn vader overnam, neemt na 50 jaar met pijn in het hart afscheid van zijn zaak. “Als ik 20 jaar jonger was geweest, had ik een mooie volgende stap gemaakt, maar die kan Van Poelgeest nu nemen. Van Harten is in heel goede handen terechtgekomen en ik ben ervan overtuigd dat alle klanten en al mijn fijne medewerkers een mooie toekomst tegemoet gaan door deze overname.” 

Head of Motorrad Tom Crooijmans voegt daaraan toe: “Rob heeft zich jarenlang ingezet voor het merk BMW Motorrad waarvoor wij hem oprecht bedanken. Hij draagt een mooi en gerespecteerd bedrijf over aan Van Poelgeest onder leiding van Harry Baltus, die wij van harte verwelkomen in de BMW Motorrad organisatie. Van Poelgeest is een van onze grootste dealergroepen in Nederland en al net zo lang als Van Harten een gewaardeerde partner van BMW en MINI. Van Harten zal profiteren van de schaalgrootte en processen van de Van Poelgeest organisatie en de verdere ontwikkelingen die daaruit volgen, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering. Wij zijn er daarom van overtuigd dat wij samen een mooie toekomst
gaan bouwen onder ons moto: Make Life a Ride!” 

Harry Baltus, Algemeen Directeur Van Poelgeest: “Rob van Harten heeft samen met zijn mensen een uniek bedrijf opgebouwd. Een bedrijf met een uitstekende reputatie en met heel veel aandacht voor de klantrelatie. Wij heten de collega’s van Van Harten welkom bij het Team Van Poelgeest en zijn meer dan blij dat wij ons product- en dienstenaanbod kunnen verrijken met BMW Motorrad. Wij kunnen niet wachten om kennis te maken met de, voor ons nieuwe, grote groep klanten.” 

Rob van Harten, die in 1970 het stokje van zijn vader overnam, is ervan overtuigd dat al zijn klanten en fijne medewerkers samen met Van Poelgeest, onder de sterke naam ‘Van Harten’, een mooie toekomst tegemoet gaan. Vanzelfsprekend blijft het ijzersterke Van Harten team in Amersfoort, onder leiding van Gertjan Eikendal, onveranderd; ‘Never change a winning team’.

Harry Baltus Gertjan Eikendal Van Harten BMW


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal