Ook KTM niet naar EICMA en INTERMOT 2020

Ook KTM niet naar EICMA en INTERMOT 2020

Kort nadat BMW Motorrad al -zeer vroeg- liet weten niet op de belangrijkste motorshows ter wereld aanwezig te zijn, sluit nu ook KTM zich hierbij aan. Dit betekent dat ze niet met een grote stand op de INTERMOT (Keulen) in oktober en de EICMA (Milaan) in november staan. Hierdoor zal niet alleen het bedrijf fysiek afwezig zijn, maar gevolg is vooral dat het belangrijkste presentatiemoment voor de nieuwe modellen voor modeljaar 2021, ergens anders zal komen te liggen. 

De goede planning van dergelijke evenementen loopt momenteel gevaar door de onzekerheid over de beperkingen op openbare bijeenkomsten in de meeste landen. Het jaarlijkse succes van deze indoorshows zorgt er ook voor dat honderdduizenden bezoekers zich gedurende dagen en zelfs weken verzamelen in afgesloten ruimtes. Om deze redenen heeft KTM AG besloten hiervan af te zien, als een manier om bij te dragen aan een veilige en sterke terugkeer naar normale activiteit. 

Het bericht is ietwat warrig als het aankomt op de bedoelde merken van KTM, maar het lijkt erop dat dit geldt voor zowel KTM, Husqvarna als GasGas geldt. 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen