Honda Motor terug in Nederland met eigen verkoopkantoor

Vanaf 1 maart 2020 opent Honda Benelux een nieuw verkoopkantoor in Nederland. Het kantoor komt op de 11e verdieping van het Crystal Building in Capelle aan den Ijssel, dichtbij Rotterdam.  Hoewel het hoofdkantoor van Honda Benelux in Zellik, België, blijft gevestigd, betekent het toch een terugkeer naar Nederland, nadat het Japanse merk in 2013 haar Nederlandse vestiging in Schiphol-Rijk sloot. Als gevolg van een Europese reorganisatie werd in in eerste instantie de Nederlandse verkooporganisatie in Duitsland ondergebracht, maar bij een volgende herschikking werd dat België. Overigens betekent de terugkeer niet dat er weer een volledige vestiging zal zijn, het gaat alleen om kantoorruimte voor een zogeheten "satteliet kantoor", in tegenstelling tot het kantoor destijds in Schiphol-Rijk, waar het nog om een volledige importeursvestiging ging.

Marjon Daggenvoorde zal op de nieuwe locatie niet meer als Marketing & PR Manager Motorcycle Division Honda Motor Europe Ltd. Benelux Branch werkzaam zijn, zij vertrekt per dezelfde datum bij Honda.

Adres vanaf 1 maart 2020:
Honda Motor Europe Ltd, Netherlands Branch - Rivium Boulevard 201-234 (Level 11) - 2909 LK Capelle aan den IJssel - Nederland 

Honda logo 2016


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal