Motorkledingstore opent derde vestiging in Vianen

Op tweede kerstdag (26 december) 2019 opent Motorkledingstore haar derde vestiging van Nederland in Vianen, waarna in januari 2020 een officiëel openingsmoment volgt. Het motorkledingbedrijf is met haar winkels begonnen als het online verlengstuk van MotorkledingOutlet in Breda, maar al snel werd de naam van de webshop overgenomen naar fysieke winkels. Na Breda en Eindhoven, schuift het bedrijf nu meer door naar het noorden. Volgens een woordvoerster is het hiermee zeker niet klaar. "We willen meer winkels maar ons ook meer online gaan focussen, tot nu toe waren we vooral op de fysieke winkels gericht". Eigenaren zijn Frans Overberg en Jos Hageman, die zo'n 10 jaar geleden met de Motorkleding Outlet in Breda begonnen, waarna in 2014 de naam veranderde naar Motokleding Store. De motorkledingwinkels zetten zo breed mogelijk in, met zoveel mogelijk merken, soorten en maten, zo wordt bijvoorbeeld ook motorcrosskleding verkocht. 

Recent werden ook de motorkledingoutlet.nl webshop en een groot aantal andere webshops en url's van Motorkleding Online B.V. van Jappie Storm (Duracom) en Jarno van der Meulen (Motodrome) overgenomen, waarmee gelijk de onduidelijkheid over de "outlet" naam uit de lucht was. Dit houdt wel in dat de webshop nu onder een flinke serie verschillende namen opereert. Naast Motorkledingstore.nl, motorkledingoutlet.nl en Motorkledingonline.nl, gaat het om Motorkleding.nl, Motorlaarzen.nl, Motorhelmen.nl, Motorelektronica.nl, Motormerchandise.nl, Motormode.nl, Crossmotorkleding.nl, Motorhandschoenshop.nl, Motorprotectie.nl, Kindermotorkleding.nl, Helmvizieren.nl, Motorbrilshop.nl, Motorbagageshop.nl, Motorstalling.nl, Motorsloten.nl, Scooterkleding.nl, en Motornavigatie.nl. 

De nieuwe Motorkledingstore winkel is gevestigd op de Hagenweg 3G, 4131 LX in Vianen. De opening zal vergezeld gaan van een aantal speciale aanbiedingen en acties.

 

Motorkledingstore Vianen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal